Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γκλεζάκος: «Θα βοηθήσω σε ότι μου ζητηθεί»

Ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Παντελής Τσιλαλίδης, ο οποίος είχε παραιτηθεί πριν λίγες μέρες, αποφάσισε να πάρει πίσω την απόφαση...

Ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Παντελής Τσιλαλίδης, ο οποίος είχε παραιτηθεί πριν λίγες μέρες, αποφάσισε να πάρει πίσω την απόφαση του, επιστρέφοντας κανονικά στα καθήκοντα του. Ως εκ τούτου εκκρεμεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον Γ' αντιπρόεδρο, Νίκο Γκλεζάκο.


Ο κ. Γκλεζάκος δεν έχει παραιτηθεί επίσημα, όμως έχει αδρανοποιηθεί, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι δεν έδωσε το παρών στην πρόσφατη συνάντηση των μελών του ΔΣ με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Ο ίδιος, πάντως, με δήλωση του στην εφημερίδα "Goal" τόνισε μεταξύ άλλων πως σε ότι του ζητηθεί θα βοηθήσει τον Πανιώνιο: "Σε ό,τι μου ζητηθεί και όταν μου ζητηθεί, θα βοηθήσω τον Πανιώνιο. Δεν θα συμμετέχω, όμως, σε οποιαδήποτε ψηφοφορία στο ΔΣ. Θα εξουσιοδοτήσω εν λευκώ το συμβούλιο για την ψήφο μου" ήταν τα λόγια του Γκλεζάκου.

Η διοίκηση του Ιστορικού, πάντως, αναμένεται να έρθει σε επαφή τόσο με τον Νίκο Γκλεζάκο όσο και με τον Σπύρο Μίχο, προκειμένου να επαναδραστηριοποιηθούν.

6 σχόλια

  1. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτός ο Γκλεζάκος δεν έχει καμία φωτογραφία να τον δούμε; Σε όσα άρθρα αναφέρεται, σε όλα τα ΜΜΕ, δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία του.... Γιατί;;; Φοβάται να δείξει το πρόσωπο του στον κόσμο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε φίλε τί είναι ο Γκλεζάκος ο Ρουβάς? Μπορεί να μην έχει φωτογένεια ο άνθρωπος δηλαδή, να είναι αντιεμπορικός. Αν θες να τον δεις από κοντά, κάνε μία βόλτα από το γήπεδο και ζήτα τον, είμαι σίγουρος ότι θα δεχτεί να σε δει και να σε γνωρίσει. Αν δεν το έχετε καταλάβει η διοίκηση που έχουμε, αποτελείται από μη επαγγελματίες, οπαδούς και φίλους που οι περισσότεροι από εμάς τους γνωρίζουμε στην κερκίδα δεκαετίες τώρα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τις καθημερινές τους δουλειές όπως οι περισσότεροι από εμάς και συντηρούν τις οικογένειές τους ως ιδιωτικοί υπάλληλοι, καθηγητές, ελεύθεροι επαγγελματίες.
    Ως διοίκηση διορισμένη από το πρωτοδικείο, αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν να δεσμεύονται οι προσωπικές τους περιουσίες από χρέη, λάθη και παραλείψεις του Βεντούρη - Τσολακάκη και Τσακίρη. Ενάμιση χρόνο τώρα παλεύουν να στήσουν την ομάδα με τα δικά της έσοδα στα πόδια της με τεράστιο κόστος προσωπικό και οικογενειακό. Βρέθηκαν μία μέρα οι γυναίκες και τα παιδιά τους και ακόμα μέχρι σήμερα να κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο για τον Πανιώνιο και παρόλαυτά υπάρχει μία μεγάλη μερίδα οπαδών που τους βρίζει και τους προσάπτει τα χίλια όσα.
    Από την άλλη τον κύριο Μησαϊλίδη που είχε τις νέες ιδέες και την μεγάλη ανησυχία για τον σύλλογο, και έχει και φωτογραφία στο ίντερνετ, γιατί δεν τον είδαμε την Κυριακή που ζητήσαμε να ενημερωθούμε από τη διοίκηση ? Τον Γκλεζάκο τουλάχιστον τον βλέπουμε από κοντά... τα άλλα τα φαντάσματα από ότι καταλαβαίνω μόνο από την οθόνη θα τα συναντάμε και ίσως και σε κανα ψηφοδέλτιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση κ. Γκλεζάκο. Να είστε καλά. Να είστε σίγουρος πως η αγνή αγάπη σας για τον Πανιώνιο θα ανταμειφθεί εν καιρώ. Και μη φοβάστε για την τεράστια περιουσία που έχετε (;;;) και δεσμεύθηκε από το κράτος εξ αιτίας του Πανιωνίου. Δεν θα σας αφήσουμε να την χάσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή σου Γιαννάκη.....Τόσο απλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DIRTY 3 H ΕΙΣΑΙ Ο ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΣΤΗΝΕΣΑΙ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΩ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΗΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι λίγο ελαφρύς τελικά ε ? Η αλήθεια έιναι πάντως ότι είναι χαρακτηριστική τάση πολλών πανιώνιων να διακατέχονται από ένα σύνδρομο καταδίωξης και συνομωσιολογίας.

    Πάντα νομίζετε ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τα πράγματα, βλέπετε εχθρούς, λαμόγια, αλλά το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν τους βλέπετε εκεί που πραγματικά υπάρχουν. Για αυτό και πέρασε ο Μπέος, ο Μοβσεσιάν, οι Βεντουροτσολακάκιδες και τα φιλαράκια του Τσακίρη που 5 έβαζε -10 φτάνανε στο
    σύλλογο.

    Εγώ ως Θοδωρής και όχι ως Νίκος, δεν χαρίστηκα και ούτε πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν. Όσο αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους έντιμα και για το καλό του συλλόγου και εφόσον δεν υπάρχει κάνείς άλλος που επίσης έντιμα και έμπιστα μπορεί να αναλάβει τον ιστορικό, οφείλω να τους στηρίζω. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι υπεράνω κριτικής και οι ίδιοι.

    Και κάτι τελευταίο, όλοι όσοι λέτε να αναλάβουν άλλοι, θέλετε να προτείνετε για ποιούς άλλους μιλάτε ? Μήπως έχουν κάνει ουρά οι επενδυτές και δεν τους αφήνει η κακή διοίκηση να αναλάβουν ? Εκτός και αν αναφαίρεστε στον Μπέο... εκεί αλλάζει η ιστορία και θα σας απαντήσω όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή