Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προβληματισμός...

Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις των φίλων του Πανιωνίου μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στον σύλλογο. Οι κυ...

Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις των φίλων του Πανιωνίου μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στον σύλλογο.


Οι κυανέρυθροι φίλαθλοι μόνο ευχάριστα νέα δεν μαθαίνουν τις τελευταίες ώρες και όπως είναι λογικό αγωνιούν για το μέλλον της ομάδας.

Το πρώτο "πλήγμα" ήρθε με την απώλεια του Απήλιον, το οποίο πούλησε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό. Εν συνεχεία παραιτήθηκε ο Λάζαρος Κουτλίδης από διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι αντιπρόεδροι Τσιλαλίδης και Γκλεζάκος!

Η τελευταία παραίτηση, αυτή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήρθε για να ολοκληρώσει το "ντόμινο" των αποχωρήσεων (ίσως υπάρξουν και άλλες παραιτήσεις).

Αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος βρίσκεται με ένα... άδειο ΔΣ, χωρίς προπονητή και σίγουρα όλα αυτά έχουν "τρομάξει" τον κόσμο του Ιστορικού για το παρών και το μέλλον του συλλόγου...

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. και η διοίκηση κοιμάται κι ονειρεύεται...που είστε ρε ανύπαρκτοι να μας πείτε έστω δύο λόγια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει, έστω και καθυστερημένα ο προβληματισμός δεν βλάπτει.
    Το κακό είναι που προβληματίζεστε τώρα που φεύγουν.
    Εμείς σαν παλιές καραβάνες είχαμε προβληματιστεί όταν παρέλαβαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή