Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το πρώτο βήμα για την τρίτη θέση!

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει ο Ιστορικός στο κλειστό της Αρτάκης (06/06, 18:30), στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών του πρωταθλή...

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει ο Ιστορικός στο κλειστό της Αρτάκης (06/06, 18:30), στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να κρατήσουν την 3η θέση που κατέκτησαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και σήμερα θα επιδιώξουν να κάνουν το 1-0 στις αναμετρήσεις με τον ΑΓΟΡ.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έχοντας κανονικά στην διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Στις δηλώσεις του για το σημερινό ματς, ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε μεταξύ άλλων: "Από την αρχή της χρονιάς ήμασταν τρίτοι, κάναμε ρεκόρ νικών και αυτό που κατακτήσαμε στους οκτώ μήνες θέλουμε να το διατηρήσουμε κόντρα στο Ρέθυμνο το οποίο σεβόμαστε. Μας έχει νικήσει δύο φορές και μας δίνει επιπλέον κίνητρο".

Από την μεριά των παικτών ο Μάριος Μπατής είπε: "Το Ρέθυμνο παίζει ωραίο μπάσκετ και παίρνει τις νίκες. Από τη πλευρά μας θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας από πέρυσι. Έχουμε όλες τις δυνατότητες να το κάνουμε. Ελπίζω να γίνει μία ωραία σειρά σε μπασκετική ατμόσφαιρα και να νικήσει ο καλύτερος".

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Αρτάκης, με ώρα έναρξης 18:30.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια