Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τελειώνει» ο Ρόκας!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για τον Πανιώνιο ο Στάθης Ρόκας. Η κυανέρυθρη διοίκηση επιθυμεί να λυθεί η συνεργασία με τον έμπειρο ποδο...

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για τον Πανιώνιο ο Στάθης Ρόκας.


Η κυανέρυθρη διοίκηση επιθυμεί να λυθεί η συνεργασία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει.

Μάλιστα, ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης, είχε συνάντηση με τον 29χρονο άσο, προτείνοντας του να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Ρόκας μετά από παρουσία 1,5 χρόνου στην "Πλατεία" θα πει... αντίο στον Πανιώνιο, αναζητώντας πλέον τον νέο ποδοσφαιρικό του "σταθμό".

Παράλληλα, ο κ. Σουφλέρης τα είπε και με τον Φανούρη Γουνδουλάκη, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ομάδα, ώστε να κανονιστεί πως θα γίνει η αποπληρωμή των οφειλομένων προς το πρόσωπό του.

Τέλος, όσον αφορά τους Μενδρινό και Οκόγε, αμφότεροι βρίσκονται στα πλάνα του τεχνικού τιμ για τη νέα σεζόν και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις και με τους δύο ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ρε ειστε τρελοι???διωχνετε φανουρη γτ δεν μας κανει διωχνετε ροκα μαλλον εχουμε καλυτερο και θελετε να κρατησετε τον οκογε???μας κοροιδευετε μεσα στα μουτρα μας???σοβαρευτειτε γτ χανομαστε και θα αρχισει το κυνηγητο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άγγλος ασθενής6 Ιουνίου 2013 στις 1:38 π.μ.

    Εφόσον το συμβόλαιό του ήταν υψηλό τότε καλώς φεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή