Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει για Ζαχαράκη, Ζουμπουλάκη!

Την δεξιά του αμυντική γραμμή θέλει να ενισχύσει ο Πανιώνιος ενόψει της νέας σεζόν και ήδη έχει βρει τους "κατάλληλους"! Σύμφωνα ...

Την δεξιά του αμυντική γραμμή θέλει να ενισχύσει ο Πανιώνιος ενόψει της νέας σεζόν και ήδη έχει βρει τους "κατάλληλους"!


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ιστορικού βρίσκονται δύο νεαροί και εξελίσιμοι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Μανώλη Ζαχαράκη και Άγγελο Ζουμπουλάκη, οι οποίοι και αγωνίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Μανώλης Ζαχαράκης (στην φώτο επάνω) ο οποίος είναι 21 ετών την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον ΟΦΗ από τον οποίο έμεινε ελεύθερος. Με την φανέλα των Κρητικών είχε είκοσι συμμετοχές.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Ζουμπουλάκης (στην φώτο δίπλα) φόρεσε την φανέλα της Κέρκυρας και μέτρησε 18 συμμετοχές.

Οι κυανέρυθροι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζαχαράκη, ενώ με τον Ζουμπουλάκη απομένουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να διευθετηθούν ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Να σημειωθεί, πως ο Αμίρης Κούρντι τη νέα σεζόν αναμένεται να... μετακομίσει στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος πιστεύει πως στον άξονα ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο περιμένουν την απάντηση του Μενδρινού, η οποία το πιθανότερο είναι να είναι θετική, ενώ σύντομα ο Οκόγε αναμένεται να έχει συνάντηση με την κυανέρυθρη διοίκηση.

Τέλος, οι Σμυρλής, Γκέζος, Γανωτής και Γιαννούλης θα αποτελέσουν παρελθόν για τον Ιστορικού, αφού δεν υπολογίζονται από το τεχνικό τιμ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Προσεκτικές κινήσεις! Μακάρι να ευοδωθούν!
    Ο Πανιώνιος θέλει δυο καθαρούς δεξιούς μπακ που δεν έχει. Ο Κούρντι θα περάσει ως αμυντικός χαφ επειδή αφενός μεν εκεί είναι η θέση του και αφετέρου δε πρέπει να καλυφτεί το κενό του Σάμαρη.
    Τέλος σημαντική θα είναι η προσθήκη Μαρουκάκη.
    Αρκεί βέβαια όλα αυτά ν' αποδειχθούν!
    Πάντως αυτές οι κινήσεις φανερώνουν ότι στο Πανιώνιο ξέρουν πως να κινηθούν. Πάντα βέβαια σύμφωνα με τις υπάρχουσες δυνατότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή