Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έπεσε… μαχόμενος!

Ο Ιστορικός έδειξε βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στο ματς της Αρτάκης, ωστόσο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού, γνωρίζο...

Ο Ιστορικός έδειξε βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στο ματς της Αρτάκης, ωστόσο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού, γνωρίζοντας την ήττα με 64-62.


Έτσι, οι κυανέρυθροι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην επίτευξη κάποιας νίκης στην ημιτελική φάση και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναμετρήσεις με το Ρέθυμνο, ο νικητής των οποίων θα τερματίσει στην 3η θέση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος πάλεψε μέχρι το τέλος το παιχνίδι, ωστόσο στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να πάρει το «ροζ φύλλο» αγώνα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής κρίθηκε στην τελευταία επίθεση, όπου ο Παππάς καθυστέρησε και έτσι η λήξη του ματς βρήκε την μπάλα να μένει στα χέρια του Γιάνκοβιτς.

Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας οι οπαδοί του Πανιωνίου, οι οποίοι με ασταμάτητο τραγούδι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ενίσχυσαν τις προσπάθειες των παικτών του Σφαιρόπουλου.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο το ματς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και είχαν ένα μικρό προβάδισμα. Το σκορ της περιόδου ήταν 18-13 για τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο δεκάλεπτο, βελτιώθηκαν σε άμυνα και επίθεση και έτσι οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ.

Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου βρήκε τον ΠΑΟ να είναι μπροστά με έναν πόντο (36-35), με τους Αθηναίου και Γιάνκοβιτς να «τραβούν» το σκοράρισμα για τον Ιστορικό.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, με τους «κυανέρυθρους» να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος βρήκε τα πατήματα του και με τον Κις να δίνει αρκετές λύσεις, επανήλθε κοντά στο σκορ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει τον αντίπαλο του. Σκορ δεκαλέπτου: 45-52.

Στην τελευταία περίοδο ο Ιστορικός προσπάθησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, έκανε την αντεπίθεση του και κατάφερε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος να μειώσει σε 64-62.

Στην τελευταία επίθεση, όμως, ο Παππάς δεν χειρίστηκε σωστά τον χρόνο, με αποτέλεσμα να φτάσει η λήξη του ματς και έτσι το 64-63 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το τελικό σκορ δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης στους τελικούς της Α1 στον Παναθηναϊκό, με τον Ιστορικό πλέον να περιμένει τα ματς με το Ρέθυμνο, από τα οποία και θα προκύψει η ομάδα που θα πάρει την τρίτη θέση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους φίλους του Πανιωνίου να χειροκροτούν θερμά τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου...

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 35-36, 45-52, 62-64

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Παππάς 9, Γιάνκοβιτς 9, Μπατής 10, Πέιν, Μίλμπουρν, Μπούκερ 6, Αγραβάνης, Αθηναίου 13, Αθανασούλας, Καββαδάς, Μπόγρης 7.

Παναθηναϊκός:(Πεδουλάκης): Διαμαντίδης 9, Λάσμε 8, Μπράμος 9, Σχορτσιανίτης 8, Τσαρτσαρής 4, Γκιστ, Κάρι 13, Ούκιτς 4, Ματσιούλις 2, Γκουίν 3, Ξανθόπουλος 4.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Kales diakopes sta paidia kai kales metagrafes. ante kai 4oi twra na teleiwnoyme na min toys talaiporoyme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτόν τον Πανιώνιο γουστάρουμε και όσο μπορούμε θα στηρίζουμε και θα υπηρετούμε την βασική του ιδέα
    Ο σκοπός του Πανιωνίου ήταν διττός: «πρωτίστως η ανάπτυξις της γυμναστικής και του αθλητικού αισθήματος παρά τη σμυρναϊκή νεολαία και κατά δεύτερον λόγον η διέγερσις και διάδοσις του μουσικού αισθήματος». Γι’ αυτό, παράλληλα με τις αθλητικές, δεν έπαψε να καλλιεργεί μουσικές και φιλολογικές δραστηριότητες. Το πρώτο Δ.Σ. αποτελούσαν οι: Α. Βαλλιάνος, Δ. Δάλλας, Αλκ. Δουλγερίδης, Μ. Διακίδης, Θ. Καλλιγάς, Ν. Μακρυποδάρας, Θ. Υπερίδης και Ι. Φατσέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή