Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο Αρτάκης είναι αλλιώς!

Ο Ιστορικός θέλει να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας του στο αποψινό (03/06, 20:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την ημιτε...

Ο Ιστορικός θέλει να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας του στο αποψινό (03/06, 20:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ωστόσο η αποψινή αναμέτρηση διεξάγεται στο κλειστό της Αρτάκης και όπως είναι εύκολα αντιληπτό τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Οι κυανέρυθροι με την σημαντική βοήθεια των φιλάθλων τους παρουσιάζονται διαφορετικοί, προς το καλύτερο, στο "σπίτι" τους και άπαντες στον σύλλογο ευελπιστούν πως θα επιτευχθεί η νίκη, τόσο για  αγωνιστικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλος, ο οποίος στις δηλώσεις του για το εν λόγω ματς τόνισε: «Είναι το τρίτο ματς της σειράς και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Παίζοντας, όμως, στην έδρα μας, εκείνα, που μπορούμε να βελτιώσουμε είναι η μαχητικότητα και η ενέργεια μας, ώστε να δείξουμε πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο από ότι στους δύο προηγούμενους αγώνες», τόνισε ο Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε ότι: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ενισχύοντας την ομάδα μόνο με κόσμιο τρόπο, αφού τα πλέι οφ έχουν συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Λάντον Μίλμπουρν είπε: «Θα βγούμε στο παρκέ για να νικήσουμε. Μετά τις δύο ήττες, που γνωρίσαμε πρέπει να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να νικήσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να τον ευχαριστήσουμε που μας υποστηρίζει».

Ο αγώνας διεξάγεται στο κλειστό στις Αρτάκης και έχει ώρα έναρξης 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια