Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστρέφει ο Σουφλέρης

Την επιστροφή του Βαγγέλη Σουφλέρη περιμένουν στον Πανιώνιο. Ο Γενικός Διευθυντής της κυανέρυθρης ΠΑΕ βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες στην ...

Την επιστροφή του Βαγγέλη Σουφλέρη περιμένουν στον Πανιώνιο. Ο Γενικός Διευθυντής της κυανέρυθρης ΠΑΕ βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες στην Τουρκιά, καθώς είναι υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς αγώνες του 2013.


Από την Τετάρτη (26/06) ο κ. Σουφλέρης θα πιάσει και πάλι δουλειά και θα "τρέξουν" όλα τα μεταγραφικά και υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, εκτός από την περίπτωση του Κώστα Μενδρινού, που -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα έχει θετική κατάληξη, στα κυανέρυθρα θα ντυθούν και οι Πάνος, Κορκόντζελος.

Αμφότεροι οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με τον Ιστορικό και θα δώσουν κανονικά το παρών στην "πρώτη" της ομάδας (26/06, 19:00).

Τέλος, συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και τους συνεργάτες του να εξετάζουν προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που απασχολούν την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια