Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το κυανέρυθρο προβάδισμα!

Να κάνει το 2-1 θέλει ο Ιστορικός στο σημερινό (12/6, 18.15) εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, για την φάση των μικρών τελικών. Οι κυανέ...

Να κάνει το 2-1 θέλει ο Ιστορικός στο σημερινό (12/6, 18.15) εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, για την φάση των μικρών τελικών.

Οι κυανέρυθροι, μετά την ισοφάριση της σειράς στην Κρήτη, υποδέχονται την ομάδα του ΑΓΟΡ στο κλειστό της Αρτάκης με μοναδικό στόχο να φτάσουν στη δεύτερη νίκη, παίρνοντας έτσι κεφάλι για την "κατάληψη" της τρίτης θέσης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε για το ματς: "Είναι ο τρίτος αγώνας της σειράς και οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Θέλουμε στο αυριανό (12/6_παιχνίδι με βάση την άμυνα μας να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Περιμένουμε από τον κόσμο του Πανιωνίου να μας στηρίξει και αύριο όπως κάνει όλη την φετινή αγωνιστική χρονιά"

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς από την μεριά του είπε μεταξύ άλλων: "Πρέπει να νικήσουμε και να κάνουμε το 2-1. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης της τελικής βαθμολογίας ώστε να θεωρηθεί πετυχημένη η σεζόν. Περιμένουμε ο κόσμος του Πανιωνίου να δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα. Μπορεί να είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της φετινής σεζόν".

Ο αγώνας διεξάγεται στο κλειστό της Αρτάκης με ώρα έναρξης 18:15.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια