Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ιταλικά σενάρια για Κολοβό!

Η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κολοβός στο ματς της Εθνικής με το Μεξικό, αλλά και το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε, φαίνεται πως ...

Η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κολοβός στο ματς της Εθνικής με το Μεξικό, αλλά και το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε, φαίνεται πως προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον ομάδων της Ιταλίας.


Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ιστορικού αρέσει πολύ στην Μπολόνια, με τους "ροσομπλού" να τον έχουν παρακολουθήσει και στο περασμένο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η αξία του Κολοβού υπολογίζεται από τους Ιταλούς στα 600.000 ευρώ, ποσό που δεν δείχνει να αποθαρρύνει την Μπολόνια, ενώ το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο λήγει το 2016.

Πάντως, εκτός από την Μπολόνια, ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Κάλιαρι και Ουντινέζε για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό.

2 σχόλια

  1. BAΣΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΙ 600Κ ΛΕΝΕ ; ΑΝ ΗΤΑΝ 1.6 ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΤΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Udinese και συμφωνια να μεινει 2 χρονακια οπως ηρθε κ ο Γιαννακοπουλος. με τετοια μοντελα δουλευει διαρκως η Udinese και προτιμω οπως και οι περισσοτεροι να εξαγουμε ετσι παικτες μας παρα στο ΠΟΚ. Καλα ναναι το παλικαρι και θα εχει τις ευκαιριες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή