Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με κόσμο και αισιοδοξία η «πρώτη» του Ιστορικού!

Παρουσία περίπου 600 φίλαθλων ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (26/06) την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σ...

Παρουσία περίπου 600 φίλαθλων ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (26/06) την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.


Οι κυανέρυθροι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ βγήκαν από τα αποδυτήρια λίγο μετά τις 19:10, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στις εξέδρες. 

Συνθήματα, καπνογόνα και πολλά χειροκροτήματα συνέθεσαν το σκηνικό της επίσημης πρώτης του Ιστορικού, με τους παίκτες της ομάδας να ανταποδίδουν το χειροκρότημα προς τους φιλάθλους.
Αρχικά πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές έπιασαν... δουλειά, ξεκινώντας το τρέξιμο υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου και του νέου γυμναστή της ομάδας Γιώργου Παπαλάμπρου.

Το παρών έδωσαν όλα τα έως τώρα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Ζαχαράκης, Μαρουκάκης, Πάνος, Κορκόντζελος), όπως και ο Μενδρινός που ανανέωσε το συμβόλαιο του, αλλά και ο Παναγιωτούδης που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει με τα κυανέρυθρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου δήλωναν αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν, αν και φυσικά γνωρίζουν τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια