Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μενδρινός... διετίας!

Την φανέλα του Ιστορικού για δύο ακόμη χρόνια θα φοράει ο Κώστας Μενδρινός. Ο έμπειρος μέσος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας κα...

Την φανέλα του Ιστορικού για δύο ακόμη χρόνια θα φοράει ο Κώστας Μενδρινός.


Ο έμπειρος μέσος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους.

Μάλιστα, ο 28χρονος άσος θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (26/06, 19:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μενδρινό. Ο έμπειρος παίκτης, υπέγραψε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου το νέο του συμβόλαιο που είναι διετούς διάρκειας και λήγει τον Ιούνιο του 2015.

Ο Κώστας Μενδρινός θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την περίοδο 2013-14, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου (19:00) στο στάδιο της Νέας Σμύρνης".

1 σχόλιο

  1. Πολύ καλά έκανε ο Μενδρινός και ανανέωσε με τον Ιστορικό! Αν φέτος κάνει καλή προετοιμασία, μπορεί ν' αποδειχθεί ηγέτης της ομάδας, να την βοηθήσει και επιπλέον ν' αναβαθμίσει την
    καριέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή