Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μενδρινός: «Θα ματώνουμε τη φανέλα»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο (σ.σ. για δύο χρόνια) μίλησε ο Κώστας Μενδρινός, λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόν...

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο (σ.σ. για δύο χρόνια) μίλησε ο Κώστας Μενδρινός, λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της ομάδας στη Νέα Σμύρνη.


Αρχικά ο έμπειρος μέσος τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα στον Πανιώνιο και εύχομαι να πετύχουμε τη νέα σεζόν τους στόχους μας. Χρειάζεται συλλογική δουλειά από όλους. Δεν μπορεί μόνος του ο Μερνδρινός και ο κάθε Μενδρινός να τα καταφέρει".

Στη συνέχεια, ο άσος του Ιστορικού αναφέρθηκε στην παραμονή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ συμπλήρωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα "ματώνουν" τη φανέλα.

"Είναι θετική η παραμονή του Παναγόπουλου που ξέρει τις ανάγκες και τα αποδυτήρια. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο φέτος και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Δεσμεύομαι ότι κάθε Κυριακή θα τα δίνουμε όλα και θα ματώνουμε τη φανέλα".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια