Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Παναγιωτούδη στον... Πανιώνιο!

Παίκτης του Πανιωνίου θα παραμείνει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Παναγιωτούδης. Ο νεαρός μέσος, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εν...

Παίκτης του Πανιωνίου θα παραμείνει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Παναγιωτούδης.


Ο νεαρός μέσος, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις την περασμένη σεζόν, θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά με την φανέλα του Ιστορικού, καθώς Πανιώνιος και ΠΑΟΚ έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση του δανεισμού του.

Την σχετική συμφωνία ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

“Στον Πανιώνιο, με τη μορφή δανεισμού, θα αγωνιστεί και τη φετινή περίοδο ο Κώστας Παναγιωτούδης. Μετά την καλή συνεργασία των δυο ομάδων, αλλά και την προοπτική ακόμη μεγαλύτερης εξέλιξης του ποδοσφαιριστή μέσα από τις συνεχόμενες συμμετοχές στη Superleague, επήλθε συμφωνία για επέκταση του δανεισμού.

Η μετακίνηση δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά με την ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων, κάτι που αναμένεται να συμβεί ακόμη και στη διάρκεια της σημερινής μέρας”.

1 σχόλιο

  1. ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΗ ΜΙΑ ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΗ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΗΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΕΑΡΕ ΕΧΗΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑΛΕΝΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή