Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο σχεδιασμός του Πανιωνίου!

Στον Πανιώνιο θέλουν να διατηρήσουν έναν βασικό κορμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και σύντομα αναμένεται να πάρει "σάρκα και οστά&...

Στον Πανιώνιο θέλουν να διατηρήσουν έναν βασικό κορμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και σύντομα αναμένεται να πάρει "σάρκα και οστά" ο προγραμματισμός.


Παίκτες του Ιστορικού και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι οι Μάριος Μπατής και Μαρκ Πέιν, οι οποίοι δεσμεύονται και με συμβόλαιο, ενώ τα κυανέρυθρα θα συνεχίσει να φοράει και ο Γιάννης Αθανασούλας, που την φετινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Καββαδάς έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο, ωστόσο γράφονται πολλά περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού. Πάντως, στον Πανιώνιο τον υπολογίζουν κανονικά και μάλιστα τη νέα σεζόν ο νεαρός άσος αναμένεται να έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Ο Λάντον Μίλμπουρν δεσμεύεται επίσης για μία ακόμη σεζόν με τον Ιστορικό, όμως όπως έχουμε ξαναγράψει, υπάρχει μπάι-άουτ ύψους 50.000 ευρώ στο συμβόλαιο του και αν καταβληθεί τότε μπορεί να μείνει ελεύθερος (δεν έχει εκφράσει ακόμη κάποια τέτοια πρόθεση).

Ένα συμβόλαιο το οποίο λήγει είναι αυτό του Γιάννη Αθηναίου, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από την φετινή του παρουσία και πρόθεση τους είναι να τον κρατήσουν στο ρόστερ.

Και ο ίδιος ο παίκτης από την μεριά του εμφανίζεται θετικός στο να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα και έτσι αναμένεται οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά.

Αντίθετα, ο Γιώργος Μπόγρης δύσκολα θα παραμείνει... κάτοικος Νέας Σμύρνης, αφού όλα δείχνουν πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Με τον Κρις Μπούκερ να παίρνει και αυτός τον δρόμο προς την... έξοδο!

Τέλος, το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Άλεξ Στίβενσον στην "Πλατεία" είναι πιθανό, αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και τον Αμερικανό ενόψει της νέας σεζόν, βάση του συμβολαίου που έχει ο παίκτης. Μάλιστα, ενδέχεται να περάσει από κάποια "τεστ" και αν δείξει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση να φορέσει ξανά την φανέλα του Πανιωνίου.

Όπως και να έχει τα πάντα θα "τρέξουν" τις επόμενες ημέρες, όπου τεχνικό τιμ και διοίκηση θα βάλουν σε... εφαρμογή τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια