Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι δηλώσεις των «νέων»

Οι Ματθαίος Μαρουκάκης, Μανώλης Ζαχαράκης και Ξενοφώντας Πάνος μίλησαν για την μεταγραφή τους στον Ιστορικό, αλλά και για τη νέα σεζόν. Ανα...

Οι Ματθαίος Μαρουκάκης, Μανώλης Ζαχαράκης και Ξενοφώντας Πάνος μίλησαν για την μεταγραφή τους στον Ιστορικό, αλλά και για τη νέα σεζόν.


Αναλυτικά όσα είπαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανιωνίου, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της ομάδας στη Νέα Σμύρνη.

Ματθαίος Μαρουκάκης: "Ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται τη νέα σεζόν. Η ομάδα έχει νέα παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά, αλλά και κάποιους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές".

Μανώλης Ζαχαράκης: "Έφυγα από μία ιστορική ομάδα (σ.σ. ΟΦΗ) και ήρθα σε μία επίσης πολύ ιστορική ομάδα. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας και του κόσμου. Στόχος είναι να πάμε καλύτερο από πέρυσι και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

Ξενοφώντας Πάνος: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Σούπερ Λιγκ και μέσα στο γήπεδο ελπίζω να δείξω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε να βοηθήσω και εγώ την ομάδα".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Παιχταρας ο κορκοτζελος θα κανει τη διαφορα τρομερο εξτρεμ αν παρει ευκαιριες θα φανει!!!παμε για ομαδαρα φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παλικαρια επειδη ακουω καλα λογια για τον κορκολεντζο με ποια λογικη υπογραψαμε 21 χρονο ποδοσφαιριστη για 1 μονο χρονο συμβολαιο?βεβαια η fooyball league 2 εχει χαοτικη διαφορα απο την σουπερλιγδα,αλλα εαν αποδειχτει καλη περιπτωση δηλαδη θα φυγει χωρις κανενα οφελος για το συλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή