Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστολή αναγνώστη στα panionianea.gr για τον Γιάνκοβιτς

Επιστολή αναγνώστη στα panionianea.gr σχετικά με τον θέμα του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς. Αναλυτικά: Καλησπέρα, ενοχλημένος για όσα συνέβησαν ...

Επιστολή αναγνώστη στα panionianea.gr σχετικά με τον θέμα του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.


Αναλυτικά:

Καλησπέρα, ενοχλημένος για όσα συνέβησαν έγραψα το παρακάτω (συγγνώμη που δεν έχει τόνους)...

Ημουν 10 χρονων οταν εβλεπα τον αγωνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ απο την τηλεοραση... γινεται μια φαση στη δεξια μπασκετα... δεν πολυκαταλαβα τι εδωσε... 5ο φαουλ για τον Μπομπαν? Ρε τι εκανε ο Κουκουλεκιδης?? Μετα γινονται ολα πολυ γρηγορα... δεν τον βλεπω να σηκωνεται...πρωτη αντιδραση ΓΕΛΑΩ... ισως γιατι ημουν πολυ μικρος... ισως γιατι σκεφτηκα οτι ηταν καποιο «κολπο» για να παρουμε το ματς.

Ακουω τους οπαδους του παναθηναικου να τεντωνουν τα χερια με μισος και να αναφωνουν πεθανε... βλεπω τον γιατρο του παναθηναικου να τρεχει να βοηθησει τον συναδελφο του, τον γιατρο του πανιωνιου..τι δουλεια εχει? Ας κατσει στον παγκο του αφου πηγε ο δικος μας (σκεφτηκα τοτε που ημουν πολυ μικρος) κατω απο το κεφαλι του Μπομπαν βρισκεται η πετσετα με το τριφυλλι... μα τι γινεται? Ειμαι μπερδεμενος.

Αργοτερα, διαφημιστικο για τις ειδησεις των 8.. αναφερουνε οτι ο μπομπαν ειναι σοβαρα και μαλλον δεν θα ξαναπερπατησει...περισσοτερες λεπτομερειες στις κυριες ειδησεις ωστοσο για 3 δευτερολεπτα περναει η σκηνη με τον Μπομπαν στο φορειο ντυμενο ακομα στα κυανερυθρα... φευγω απο την τηλεοραση πολυ ανετος... πηγαινω στο δωματιο μου... ξεσπαω σε λυγμους και δεν εχω σταματημο.. ξαφνικα μεγαλωσα.

Εχω κι αλλα να πω, οπως για την τεραστια στηριξη που εδειξε για λιγες μερες (ή ωρες?)  η γυναικα του και μολις αντιληφθηκε την κατασταση, τον παρατησε χωρις χρηματα και με ενα παιδακι τον Vlado..για την ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ διαρκη στηριξη του Πανιωνιου (αλλαζαν οι διοικησεις αλλα δεν υπηρχε ενα σταθερο «ταμειο» για τον μπομπαν) και επειδη δεν ειμαι μεσα στα πραγματα δεν ξερω τι εγινε ουτε με το πρακτορειο προπο ουτε με τη συνταξη του και τωρα πια μικρη σημασια εχει. Μεγαλη σημασια εχει να πω οτι απο την πρωτη στιγμη του σταθηκαν απλος κοσμος, εργαζομενοι στον Pανιωνιο και οχι παραγοντες (πχ ο φροντιστης του μπασκετ που εργαζεται ακομα και σημερα) και αλλοι πολλοι που δεν γνωριζω.

Για τους «οπαδους» του Παναθηναικου που φωναζαν εκεινη τη στιγμη τι να πεις... δεν θα τους κρινω.. .κρινονται μονοι τους... αυτο που μπορω να κρινω ειναι ολους αυτους τωρα που τσουβαλιαζουν αυτη την μεριδα οπαδων με το ΣΥΝΟΛΟ των οπαδων... αν ειναι ετσι θα πρεπει να τσουβαλιασουμε ολους του Πανιωνιους με τους 20 ανεγκεφαλους που εσκαψαν το γηπεδο (και εβαλαν προκες για χαρη του παο πριν λιγους μηνες για να μην εχει παραπονο μονο η αεκ) και προσεφεραν μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του συλλογου και εκει δεν θεωρουν οτι οταν το κατεστρεφαν θα ετριζαν τα κοκκαλα των προσφυγων που αγωνιστηκαν για να εχει γηπεδο ο ξεριζωμενος Πανιωνιος οπως θα «ετριζαν τα κοκκαλα του Μπομπαν με την μεταγραφη του Βλαντο», δυο μετρα δυο σταθμα δηλαδη.

Για να κανω και μια αναφορα στους δικους μας οπαδους , αυτοι οντως ειναι διαφορετικοι ή θελουν να ειναι διαφορετικοι... δηλαδη ειναι πιο σκεπτομενοι... χαλανε τον κοσμο οταν πανε πακετο στον Παναθηναικο Μαντζιος Τζιωλης Σπυροπουλος (ασχετα που με ενα τρικ, χαλασε του τελευταιου) και αποθεωνουν Σπυροπουλο (οταν πηγε με καλες συνθηκες και γεματο ταμειο για την ομαδα) λιγες μερες πριν αποχωρησει για Παναθηναικο. Χαλανε τον κοσμο για Μακο (ασχετα που δεν εφυγε νωριτερα ενω μπορουσε λογω τρυπας συμβολαιου και εφερε και χρηματα) ενω για Τζιμπουρ τον αποθεωνουν οχι μονο πριν παει στην ΑΕΚ αλλα σε καθε ευκαιρια. Παραδειγματα υπαρχουν απειρα και εφερα μονο καποια απο μεταγραφες αφου για μεταγραφη γινεται τοσο θεμα τις τελευταιες μερες...Ενω δειχνουν οτι οντως διαφερουν απο τους υπολοιπους (οι σωστα σκεπτομενοι ειπαμε, οχι οι αγροτες της νεας σμυρνης) δεν καταλαβαινουν ομως οτι η περιπτωση του Βλαντο ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ και δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις υπολοιπες ή επομενες μεταγραφες.

Αν εγω ενιωσα που ημουν στην τηλεοραση, φανταστειτε τα παιδια στο γηπεδο που θα πρεπει να επαθαν διπλο σοκ... ωραια τωρα φανταστειτε και προσπαθηστε να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ τον ΙΔΙΟ τον γιο του Μπομπαν που ηταν σε αυτη την ευαισθητη ηλικια οταν εγινε και επρεπε να μεγαλωσει με αυτο. Απο τις αντιδρασεις σας δεν δειχνετε να το καταλαβαινετε και πολυ.

Σε εξωφυλλο που πετυχα στο ιντερνετ ο Βλαντο φερεται να δηλωσε οτι ο πατερας μου θα ηταν χαρουμενος. Παντα κραταω μικρο καλαθι γιατι δεν εμπιστευομαι τους δημοσιογραφους με κλειστα ματια ΑΛΛΑ ακομα και αν ειναι πραγματικη η δηλωση, εχει αδικο? ο ΠΑΤΕΡΑΣ θελει να βλεπει την ΠΡΟΟΔΟ του γιου του.. ο ΠΑΤΕΡΑΣ θελει να βλεπει τον γιο του χαρουμενο.. ο ΠΑΤΕΡΑΣ στηριζει τον γιο του σε καθε αποφαση (σωστη/λαθος,ευκολη/δυσκολη)..

Ο Βλαδιμηρος, πια, μεγαλωσε. Πολλοι Πανιωνιοι τον αποκαλουσαν «ο γιος μας» και εγω θα δεχτω αυτον το χαρακτηρισμο... αν ειναι ετσι ομως τοτε πρεπει να του πουμε ολοι:
Γιε μου.. να εισαι καλα, να προσεχεις και μην ξεχνας τον πατερα σου

Λ. Γ.


Δεν υπάρχουν σχόλια