Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βενιαμίν στα panionianea.gr: «Τιμή μου που δούλεψα στον Πανιώνιο»

Ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων του Πανιωνίου, Μάκης Βενιαμίν, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αναφέρθηκε στην θητεία...

Ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων του Πανιωνίου, Μάκης Βενιαμίν, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αναφέρθηκε στην θητεία του στον Ιστορικό.


Παράλληλα, ο 39χρονος παλαίμαχος γκολκίπερ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στους κυανέρυθρους, ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία στον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Βενιαμίν στα panionianea.gr

«Ήταν χαρά και τιμή μου που δούλεψα στον Πανιώνιο. Είχαμε μια πολύ όμορφη χρονιά και πραγματικά χαίρομαι που ήμουν μέλος της ομάδας. Να ευχηθώ και οι επόμενες χρονιές να είναι το ίδιο καλές και ακόμα καλύτερες», ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να συνεχίσει:

«Θέλω να ευχαριστήσω και τα τέσσερα παιδιά (Περιστερίδη, Γιαννακόπουλο, Ανέστη και Σιδεράκη)για την ωραία συνεργασία που είχαμε. Επίσης να ευχαριστήσω τον Δ. Ελευθερόπουλο που με επέλεξε στην αρχή τις σεζόν, όλο το τεχνικό επιτελείο (Παναγόπουλο, Παρούση, Λίμα, Μανίκα) που είχαμε καθημερινή επαφή, το ιατρικό επιτελείο(Τάσος, Γιώργος, Δημήτρης και ο γιατρός Δάρρας) τον εργοφυσιολόγο Γρηγόρη Μπογδάνη, τους φροντιστές Χάρη και Αλέκο, τα παιδιά στα γραφεία την Μαρία την Κασσιανή την Μαρούλα και επίσης τον υπεύθυνο Τύπου Γιώργο Μπιτσικώκο, τον Νίκο Ροκά και τον Νίκο Γκλεζάκο και όλους όσους ασχολούνται με το βαρύ φορτίο της διοίκησης. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και την ομάδα για τη νέα σεζόν».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια