Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πιάνουν δουλειά ενόψει της νέας σεζόν!

Η φετινή απόλυτα επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για τον μπασκετικό Πανιώνιο και πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου "σηκώνουν μανίκια",...

Η φετινή απόλυτα επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για τον μπασκετικό Πανιώνιο και πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου "σηκώνουν μανίκια", προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.


Ήδη οι κυανέρυθροι έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μάριος Μπατής και Γιάννης Αθανασούλας θα είναι και τη νέα σεζόν... κάτοικοι Νέας Σμύρνης, ενώ στον Ιστορικό αναμένεται να συνεχίσει και ο Μαρκ Πέιν ο οποίος δεσμεύεται και με συμβόλαιο.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, Έρικ ΜακΚόλουμ φέρεται να τα έχει βρει προφορικά με την διοίκηση του Πανιωνίου και όπως όλα δείχνουν ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών θα "μετακομίσει" στην Πλατεία!

Ένας ακόμη παίκτης που αρέσει στους κυανέρυθρους είναι και ο Μαρκ Κάρτερ, o οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με το Ρέθυμνο.

Παράλληλα, εξετάζονται οι περιπτώσεις των νεαρών Θανάση Αντετοκούμπο και Νίκου Γκίκα του Φιλαθλητικού, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον και για τον Βασίλη Ξανθόπουλο που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και τον Άλεξ Στίβενσον ενόψει της νέας σεζόν, βάση του συμβολαίου που έχει ο παίκτης, ωστόσο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τι θα κάνει ο Ιστορικός με αυτό το θέμα.

Να θυμίσουμε ότι ο Αμερικανός σέντερ είχε αγωνιστεί στο ξεκίνημα της περασμένης περιόδου στον Πανιώνιο, όμως υπέστη ρήξη χιαστών και έτσι επέστρεψε στην Αμερική

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο