Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς αποχώρηση ο Περιστερίδης!

Όλα δείχνουν πως ο Κώστας Περιστερίδης θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για τον Πανιώνιο. Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος μέτρησε 15 συμμετ...

Όλα δείχνουν πως ο Κώστας Περιστερίδης θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για τον Πανιώνιο.


Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος μέτρησε 15 συμμετοχές την σεζόν που ολοκληρώθηκε, φέρεται να ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας να λυθεί η συνεργασία τους, με τους λόγους -πιθανότατα- να είναι οικονομικοί.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ο Περιστερίδης, που βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου, να λύσει το συμβόλαιο του και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τον Πλατανιά να μοιάζει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος επόμενος "σταθμός" του.

Από εκεί και πέρα, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, ώστε ο Κώστας Παναγιωτούδης να συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φοράει την φανέλα του Ιστορικού.

Ο ταλαντούχος μέσος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον εξάμηνο δανεισμό του και ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να ανανεωθεί ο δανεισμός του. Κάτι που τελικά αναμένεται και να γίνει.

1 σχόλιο

  1. Αφου εχει συμβολαιο πρεπει να εχει καποια ρητρα.Ελπιζω να παρουμε κανα φραγκο τουλαχιστον.
    Υ.Γ ο Ομο εκλεισε Κυπρο ή προλαβαινουμε να τον τσιμπησουμε?\

    ΑπάντησηΔιαγραφή