Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόβλημα με Ζαχαράκη!

Από την προετοιμασία του Πανιωνίου θα απουσιάσει ο Μανώλης Ζαχαράκης. Ο 21χρονος δεξιός μπακ είχε υποστεί την περασμένη σεζόν θλάση στο δικ...

Από την προετοιμασία του Πανιωνίου θα απουσιάσει ο Μανώλης Ζαχαράκης.


Ο 21χρονος δεξιός μπακ είχε υποστεί την περασμένη σεζόν θλάση στο δικέφαλο, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ όμως να μην εκτιμούν σωστά την κατάσταση του.

Έτσι, ο νεαρός άσος, ο οποίος εξετάστηκε από τον γιατρό των κυανέρυθρων, θα ακολουθήσει θεραπεία  με ένεση πλασματοκυττάρων και ο χρόνος της αποθεραπείας του αναμένεται να είναι ένας μήνας.


Στον Πανιώνιο μόλις αντιλήφθηκαν το πρόβλημα τραυματισμού του Ζαχαράκη αποφάσισαν να μην ρισκάρουν κάποια τυχόν επιτροπή, με τον ποδοσφαιριστή να μένει εκτός από τo βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουλίου.

5 σχόλια

  1. Έχουν καταλάβει εκεί στην ΠΑΕ ότι έχουμε κάνει τις χειρότερες και με το μεγλύτερο ρίσκο μεταγραφές??Και ότι το ρόστερ μπάζει από παντού?? ΞΥΠΝΑΤΕ επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tην κατασταση του την ειχαν εκτινησει καλα στον οφη.Για αυτο τον αφησαν ελευθερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ !!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ. ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΑΙ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ???????ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ ΓΙΑΤΙ 21 ΕΤΟΥΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΝΑ ΜΗΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μετατοπιστεί ο Κούρντι στα χαφ, πρέπει να έχεις 2 δεξιά μπακ. Ο Πάνος δεν είναι δεξί μπακ το παιδί, εξτρέμ έπαιζε φέτος, όπου είναι αρκετά καλός, έβαλε και 5 γκολ. Λογικά, για μπακ απ του Ντούνη πρέπει να αποκτήθηκε. Ο Ζαχαράκης έχει ιστορικό τραυματισμών, δεν μπορεί να βγάλει μόνος του τη χρονιά, οπότε πρέπει να αποκτήσουμε έναν ακόμα παίχτη σε αυτή τη θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΚΟΡΜΠΟ ΚΑΙ ΡΟΒΑ ? ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή