Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε όλο το ματς ο Κολοβός

Σε ολόκληρο το 90λεπτο αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κολοβός στην αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με το Μάλι, για την δεύτερη αγωνιστική του παγκοσμίου ...

Σε ολόκληρο το 90λεπτο αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κολοβός στην αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με το Μάλι, για την δεύτερη αγωνιστική του παγκοσμίου Κυπέλλου.


Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανιώνιου είχε αρκετά καλή απόδοση, ωστόσο δεν μπόρεσε όπως στο ματς με το Μεξικό να δώσει  τη νίκη στην Εθνική, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 0-0.

Οι άλλοι δύο κυανέρυθροι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κούρος και Γιαννακόπουλος, δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

Η βαθμολογία του ομίλου (2 αγώνες):
1. Ελλάδα 4
2. Παραγουάη 4
3. Μάλι 2
4. Μεξικό 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Ελλάδα-Παραγουάη
Μάλι-Μεξικό

Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου της και στο τελευταίο ματς της φάσης την Παρασκευή κοντράρεται με την ισόβαθμη Παραγουάη. Η ομάδα του Τσάνα ακόμη και με την ισοπαλία περνάει στην επόμενη φάση.

Βέβαια, και η ήττα αν έρθει, οι διεθνείς μας θα έχουν αρκετές ελπίδες να προκριθούν ως καλύτεροι τρίτοι!

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (67’ Φουρλάνος), Διαμαντάκος, Κολοβός, Γιαννιώτας (81’ Ράνος), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια