Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο στόχαστρο ο Κόρμπος!

Την περίπτωση του Παναγιώτη Κόρμπου φέρεται να εξετάζει ο Πανιώνιος, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Ο 27χρονος μέσος, ο ο...

Την περίπτωση του Παναγιώτη Κόρμπου φέρεται να εξετάζει ο Πανιώνιος, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.


Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Σούπερ Λιγκ με την φανέλα του Λεβαδειακού, αρέσει στους ανθρώπους του Πανιωνίου και όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", οι «κυανέρυθροι» θα ενδιαφερθούν και... επίσημα για τον ποδοσφαιριστή, αν βεβαίως δεν εγείρει υπερβολικές απαιτήσεις στο οικονομικό κομμάτι.

Το θετικό πάντως είναι ότι ο έμπειρος άσος επιθυμεί να μείνει στην πρωτεύουσα και σίγουρα αυτό συγκαταλέγεται στα υπέρ της προσπάθειάς του Πανιωνίου για να τον αποκτήσει.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι Σάμαρης και Γουνδουλάκης αποχώρησαν από την ομάδα, στον Ιστορικό ψάχνουν τις κατάλληλες λύσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ και σίγουρα η περίπτωση του Κόρμπου είναι από τις καλύτερες δυνατές!

Tέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κόρμπος απασχόλησε πριν από αρκετό καιρό τον Παναθηναϊκό, με το ενδιαφέρον όμως πλέον να έχει ατονήσει εντελώς.

Όπως και να έχει για το εν λόγω θέμα θα προκύψουν εξελίξεις στο σύντομο μέλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια