Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στον ΠΑΟ Παππάς, Γιάνκοβιτς!

Στην ομάδα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Νίκος Παππάς. Οι δύο αθλητές, οι οποίοι την σεζόν π...

Στην ομάδα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Νίκος Παππάς.


Οι δύο αθλητές, οι οποίοι την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Πανιωνίου, έμειναν ελεύθεροι (σ.σ. ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο τους) από τον Ιστορικό και συμφώνησαν σε όλα με τους "πράσινους" για να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμφότεροι οι παίκτες έχουν δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό για τριετές συμβόλαιο και μέσα στις επόμενες μέρες-ώρες θα ανακοινωθεί η απόκτηση τους.

Ο Παππάς τελείωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με 17,6 πόντους (50% δίποντο, 33% τρίποντο, 83% βολές) 4,1 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ. Στα πλέι οφ είχε 14,8 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ.

Ο Γιάνκοβιτς από την μεριά του, στην κανονική περίοδο είχε 12,7 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ. Στα πλέι οφ σε 10 παιχνίδια έγραψε 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού, πάντως δεν αναμένεται να μείνουν με... σταυρωμένα τα χέρια μετά τις δύο εν λόγω αποχωρήσεις, αφού ήδη γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και να είναι το ίδιο δυνατή και τη νέα σεζόν.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

6 σχόλια

  1. Εχει βγει επισημη ανακοινωση απο την ΚΑΕ παναθηναικος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι ρε Βλάντο στον ΠΑΟ. Για τη μνήμη του πατέρα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΙΣΤΑ...Ο βλαντο ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ομαδα ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ οι φιλαθλοι ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΜΕ ΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΄΄ΠΕΘΑΝΕ ΠΕΘΑΝΕ΄΄ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕ βλαντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na euxithw kai egw kalo pagko sta paidia(vlepe karagkouti,diamantopoulo,ksanthopoulo...idies periptwseis einai)alla prepei na stamatisei epitelous to oti kalo vgazoume na to dinoume amesws se podosfairo k mpasket h idia istoria edw kai dekaeties.....twra teleutaia ektos apo paiktes dinoume kai proponitika..oti kalo iparxei kanei ftera,,aytoi eimaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tha erthei h wra pou tha kaigontai na girisoun alla tha einai arga..PANIWNIOS MONO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή