Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον Ιστορικό!

Τα κενά στο κυανέρυθρο ρόστερ σιγά-σιγά κλείνουν, με τον Ιστορικό να έχει ανακοινώσει τους Μαρουκάκη, Ζαχαράκη και όπως όλα δείχνουν να είνα...

Τα κενά στο κυανέρυθρο ρόστερ σιγά-σιγά κλείνουν, με τον Ιστορικό να έχει ανακοινώσει τους Μαρουκάκη, Ζαχαράκη και όπως όλα δείχνουν να είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση.


Πιο συγκεκριμένα, στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πανιωνίου φέρεται να βρίσκεται ο Ξενοφώντας Πάνος, ο οποίος μάλιστα -όπως αναφέρει το "novasports"-, έχει έρθει και σε συμφωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League, μετρώντας 38 εμφανίσεις και 5 γκολ με τον Θρασύβουλο.

Εκτός από την ομάδα της Φυλής, ο Πάνος έχει περάσει και από ΑΕΚ, Νέα Ιωνία, ΟΦΗ και Παναχαϊκή.

4 σχόλια

  1. Ti metagrafes einai autes re?? ELEOS!! Kamia metagrafi 11adatou tha kanoume i etoimazoume apo twra roster B ethnikis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΚΔΗΚΟΥΜΕ η Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΕ Γ' ΕΘΝΙΚΗ η ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ .ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ SUPERLEAGUE.ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΣΟΥΜΕ. ΠΕΡΣΥ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΕ ζητά φιλόδοξους νέους που να θέλουν να μάθουν να παίζουν μπάλα και να μην θέλουνε λεφτά. Προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη. Προοπτικές: Οσοι μάθουν το αντικείμενο, θα δοθούν σε άλλες Παε που μπορεί να πληρώνουν, χωρίς να έχουμε απαιτήσεις. Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν το χόμπι τους στην ομάδα για όσο καιρό το επιθυμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Katse na deis gelia poy se ligo tha mas poyne oti theloyne kai kosmo sto gipedo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή