Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Την Τετάρτη (26/06), στις 19:00 η «πρώτη» του Πανιωνίου!

Tην Τετάρτη (26/06, 19:00) στο στάδιο της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη του Πανιωνίου και ο καθιερωμένος αγιασμός, όπως γν...

Tην Τετάρτη (26/06, 19:00) στο στάδιο της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη του Πανιωνίου και ο καθιερωμένος αγιασμός, όπως γνωστοποίησαν οι κυανέρυθροι με ανακοίνωση τους.


Παράλληλα, έγινε γνωστό και το πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσει η ομάδα.

Αναλυτικά:

Η νέα χρονιά ξεκινάει για τον Πανιώνιο την Τετάρτη 26 Ιουνίου με τον Αγιασμό που θα τελεστεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 19:00.

Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή το πρωί οι παίκτες, χωρισμένοι σε γκρουπ θα περάσουν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Το απόγευμα της Πέμπτης και της Παρασκευής θα διεξαχθεί προπόνηση στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Το Σαββάτο όλοι οι παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου, η ομάδα θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουλίου.

Κατά την παραμονή της εκεί η ομάδα μας, θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων. Το πλήρες πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια