Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θρίαμβος της U-11 αγωνιστικής ομάδας του Πανιωνίου

Η αγωνιστική ομάδα του Πανιωνίου U-11 του προπονητή Κώστα Ζαλάβρα, με εντυπωσιακή εμφάνιση , κέρδισε το Σάββατο, 1 Ιουνίου, με το επιβλητικ...

Η αγωνιστική ομάδα του Πανιωνίου U-11 του προπονητή Κώστα Ζαλάβρα, με εντυπωσιακή εμφάνιση , κέρδισε το Σάββατο, 1 Ιουνίου, με το επιβλητικό 4-1 την Αναγέννηση Μοσχάτου για τα play off, και προκρίθηκε στο τελικό του τουρνουά Soccerstar , όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο τελικό το επόμενο Σάββατο 8 Ιουνίου.


Ηταν γνωστό εξ αρχής, ότι το ματς θα ήταν ντέρμπι , αφού στη κανονική διάρκεια του τουρνουά. οι δύο ομάδες είχαν από μια νίκη στους μεταξύ τους αγώνες.

Ο Πανιώνιος , αν και δέχθηκε πρώτος γκολ, αντέδρασε , και ισσορόπισε γρήγορα το ματς, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Στη συνέχεια οι πιτσιρικάδες του Κώστα Ζαλάβρα, απέδειξαν ότι δεν βρίσκονται τυχαία στην αγωνιστική ομάδα.

Με συνεχή κίνηση και άριστους συνδυασμούς, έφτασαν στο ημίχρονο να προηγούνται με 2-1 , δημιουργώντας παράλληλα πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Μέχρι τη λήξη, ο Πανιώνιος πέτυχε άλλα δύο γκολ, φτάνοντας στο τελικό 4-1, δημιούργησε πολλές τελικές και κλασικές ευκαιρίες, για να περάσει θριαμβευτικά στο τελικό του τουρνουά...

Αξιοσημείωτο , οτι ο προπονητής Κώστας Ζαλάβρας , χρησιμοποίησε και τα 13 παιδιά που είχε στη διάθεση του, με την ομάδα να διατηρεί το ίδιο υψηλό επίπεδο απόδοσης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ηταν όλοι τους διακριθέντες.

Τα γκολ του Πανιωνίου σημείωσαν οι : Λ. Λαζάρου (2) Π. Μπέκιος κα Β. Μπέσης

1 σχόλιο

  1. Αγαπητα panionia nea , θριαμβος για την ομαδα του Πανιωνιου των παιδιων γεννημενων 2002-2003 στον τελικο του totalfootball cup τα οποια την περασμενη Κυριακη 26/05/2013 βρεθηκαν να χανουν 3-0 στο πρωτο ημιχρονο και ειχαν την ψυχη να γυρισουν το παιχνιδι στο δευτερο ημιχρονο και τελικα να κερδισουν 4-3 και να παρουν το επαθλο του πρωταθλητη στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος , την πρωτη θεση στα playoff , και το βραβειο του MVP . Αυτα τα παιδια που ειλικρινα παιζουν για την φανελα του Πανιωνιου , που εχουν γινει Πανιωνιοι απο κατι αλλο που ηταν πριν , καθως και πολλα αλλα παιδια αλλων ηλικιων , προπονουνται στο ΑΠΗΛΙΟΝ και κινδυνευουν να μεινουν αστεγα και να σκορπισουν απο 'δω κι απο ΄κει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή