Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοινώθηκε και ο Παπαδόπουλος

Ημέρα ανακοινώσεων... τερματοφυλάκων ήταν η Τρίτη (30/07) για τον Πανιώνιο. Η κυανέρυθρη ΠΑΕ λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Σ...

Ημέρα ανακοινώσεων... τερματοφυλάκων ήταν η Τρίτη (30/07) για τον Πανιώνιο.


Η κυανέρυθρη ΠΑΕ λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Σαχσανίδη γνωστοποίησε και την έναρξη συνεργασίας της με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο 23χρονος (11/4/1990) τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Ο Παπαδόπουλος αγωνίζονταν στην Φορτούνα Ντίσελντορφ από την οποία έμεινε ελεύθερος.

*Στη φωτογραφία, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Βαγγέλης Σουφλέρης, υποδέχεται στις τάξεις της ομάδας τον Νίκο Παπαδόπουλο".

4 σχόλια

  1. Συγνώμη ο παραιτημένος Σουφλέρης...κάνει και μεταγραφές;; Πιο τσίρκο δεν γίνεται. Ελπίζω τουλάχιστο να μην το πληρώσουμε ακριβά (βλέπε ΑΕΚ κλπ) Μακάρι όλα αυτά να είναι μικρές, ασήμαντες λεπτομέρειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω ο φετινός χειμώνας να ειναι βαρύς και όχι όπως πέρσι , γιατι τόσα ΠΑΛΤΑ που πήραμε να δω τι θα τα κάνουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA ΚΑΛΩΣΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ .ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΚΑΙ Ο PALAIOS NΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΥΧΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμαθα ότι ο Θοδωρής στη μπουτίκ ετοιμάζει τιμοκατάλογο για παλτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή