Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολα τα πράγματα...

Το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να αγωνιστεί ο Πανιώνιος στο Eurocup είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατό. Ο λόγος είναι οι οφειλές προς τον Ι...

Το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να αγωνιστεί ο Πανιώνιος στο Eurocup είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατό. Ο λόγος είναι οι οφειλές προς τον Ιβάν Ζορόσκι...


Οι κυανέρυθροι οφείλουν 99.000 ευρώ στον 34χρονο γκαρντ από τη σεζόν 2009-2010 και ενδέχεται, εάν δεν δοθεί άμεσα λύση στο θέμα, να αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να τους επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Όλα αυτά, όπως είναι λογικό, έχουν εξοργίσει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλία Λιανό, μιας και αυτά τα χρέη έχουν δημιουργηθεί εδώ και σχεδόν μια ολόκληρη πενταετία.

Έτσι, ο Λιανός είναι εξοργισμένος με τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής που έτρεξαν την ομάδα εκείνη τη χρονιά.

Να σημειωθεί πως αν τελικά ο εν λόγω κίνδυνος πάρει... σάρκα και οστά, τότε είναι πολύ πιθανό ο Ηλίας Λιανός να δημιουργήσει ένα ρόστερ το οποίο θα είναι σύμφωνα με τα έσοδα της ομάδας από τηλεοπτικά και ΟΠΑΠ χωρίς καμία υπέρβαση. Κάτι που πάει να πει πως σίγουρα θα απομακρυνθούν παίκτες που έχουν ιδιαίτερα μεγάλα συμβόλαια.

Μάλιστα, όπως φαίνεται τα πράγματα δείχνουν να είναι ιδιαίτερα "σκούρα", ωστόσο υπάρχει η ελπίδα πως τελικά έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί η λύση. Ίδωμεν!

2 σχόλια

  1. να βγάλετε τα ονοματα των κυρίων αυτών στη φόρα !!! όπως και αυτών που τρώγανε την εποχή Τσακίρη και τον κάνανε να φύγει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H διοικούσα επιτροπή για την ΚΑΕ Πανιώνιος to 2009-10, ήταν οι Φάνης Γαλλής, Γιώργος Κουτελάκης, Μπάμπης Αβραντίνης, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Δημήτρης Δημητρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή