Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ναυαγεί του Ζίτο...

Η μεταγραφή του Ζίτο φαίνεται προς οδεύει πλέον σε οριστικό... ναυάγιο! Ο 27χρονος αμυντικός χαφ δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα με το δι...

Η μεταγραφή του Ζίτο φαίνεται προς οδεύει πλέον σε οριστικό... ναυάγιο!


Ο 27χρονος αμυντικός χαφ δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα με το διαβατήριο του, δεν μπόρεσε να έρθει στην Αθήνα και έτσι οι άνθρωποι του Πανιωνίου στρέφονται πλέον σε άλλες λύσεις για να ενισχύσουν την θέση του ανασταλτικού μέσου στην ομάδα.

Οι κυανέρυθροι αναμένεται να κάνουν και μία κίνηση στην επιθετική γραμμή, ώστε να αποκτήσει περισσότερες επιλογές ο Νίκος Παντελής.

3 σχόλια

  1. eleos ti einai auta .... oute stin 3 ethiki den ginote auta ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΟΥΣΤ. ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ . ΑΝ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ . ΤΙ ΝΑ ΠΩ . ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντρέας Παναγιωτίδης25 Ιουλίου 2013 στις 3:54 π.μ.

    τι έγινε ρε μας πήρανε χαμπάρι οι ξένοι ότι είμαστε για γέλια και δεν έρχονται; μια χαρά τα πάμε, προπονητές φεύγουν, παίχτες κλείνουν στην ομάδα και μετά δε μπαίνουν στο αεροπλάνο, να φυλάμε καραούλι μη φύγει και το γήπεδο και σας πιάσει στον ύπνο... ζωάδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή