Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γίνεται «κυανέρυθρος» ο Ριβέρο!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται ο  Κλαούντιο Ριβέρο, ο οποίος είναι ο "εκλεκτός" της τεχνικής ηγεσίας για την κ...

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται ο  Κλαούντιο Ριβέρο, ο οποίος είναι ο "εκλεκτός" της τεχνικής ηγεσίας για την κάλυψη της θέσης του αμυντικού μέσου στην ομάδα.


Ο 28χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από την Φένιξ και από το βράδυ του Σαββάτου (27/07) βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό.

Ο Ουρουγανός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φένιξ  στην οποία έμεινε έως το 2010 έχοντας 68 συμμετοχές. Την σεζόν 2010-11 παραχωρήθηκε δανεικός στην Χάποελ Ραμάτ Γκαν. Στο Ισραήλ αγωνίστηκε εννιά φορές πριν επιστρέψει ξανά στην Φένιξ.

Τον Ιανουάριο του 2012 πήγε ξανά δανεικός στην Ανταφογκάστα της Χιλής όπου είχε 28 συμμετοχές. Την περσινή σεζόν ήταν εκ νέου παίκτης της Φένιξ και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει από τη νέα σεζόν τα κυανέρυθρα του Πανιωνίου.

Ο Ριβέρο είναι οπαδός της Πενιαρόλ, στην οποία ως γνωστών αγωνίζεται ο Φαμπιάν Εστογιανόφ.

Παράλληλα, στον Πανιώνιο είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ και άμεσα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό!

1 σχόλιο

  1. ... το βιογραφικό του δε συγκινεί ιδιαίτερα, όμως μπορεί να
    είναι ή ν' αποδειχθεί χρήσιμος! Αν, δε, έχει ερωτηθεί και ο Λόλο και έχει απαντήσει θετικά για την αξία του, τότε μάλλον θα πρόκειται για καλή προσθήκη.
    Όμως όλα αυτά μένει ν' αποδειχθούν στον αγωνιστικό χώρο, όπου η διάκριση και η καταξίωση κερδίζονται με πολύ προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή