Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπογράφει και ο Παπαδόπουλος!

Μετά τον Κλαούντιο Ριβέρο, παίκτης του Πανιωνίου αναμένεται και επίσημα να γίνει την Τρίτη (30/07) και ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο Ελληνας νεαρ...

Μετά τον Κλαούντιο Ριβέρο, παίκτης του Πανιωνίου αναμένεται και επίσημα να γίνει την Τρίτη (30/07) και ο Νίκος Παπαδόπουλος.


Ο Ελληνας νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και την γερμανική Φορτούνα, έχει συμφωνήσει σ' όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ντυθεί στα "κυανέρυθρα".

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο εξετάζουν την περίπτωση του 30χρονου Σκοπιανού επιθετικού Ζόραν Μπαλντοβάλιεφ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Τουρνόβο, με την οποία σε 28 αγωνιστικές σημείωσε 16 γκολ.

Ο Νίκος Παντελής παρακολουθεί πολλά dvd με αγώνες του ποδοσφαιριστή και αν τελικά ικανοποιηθεί από όσα δει, τότε θα εισηγηθεί και την απόκτηση του.

Τέλος, οι κυανέρυθροι την Τρίτη (30/07) θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Βάρης, με τους ιθύνοντες του οποίου έχει υπάρξει  συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια