Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενδιαφέρον από επιχειρηματία για τον Πανιώνιο!

Συζητήσεις με Έλληνα επιχειρηματία της ομογένειας έχει ξεκινήσει η κυανέρυθρη ΠΑΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι του "υπο...

Συζητήσεις με Έλληνα επιχειρηματία της ομογένειας έχει ξεκινήσει η κυανέρυθρη ΠΑΕ.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι του "υποψήφιου" επιχειρηματία βρίσκονται σε συζητήσεις με τον γενικό διευθυντή του Πανιωνίου Βαγγέλη Σουφλέρη.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη μάθει τα οικονομικά δεδομένα των κυανέρυθρων.

Όπως και να έχει αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις...

6 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ......
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρευτείτε και μη γράφετε άστείες και γελείες ειδήσεις.
    Διατηρείστε ένα επίπεδο και μην επιτρέπετε να σας χρησιμοποιούν σαν παπαγαλάκια.
    Αναλογιστείτε και σκεφτείτε σοβαρά εάν υπάρχει σώφρων επιχειρηματίας που να επενδύσει στο σημερινό Πανιώνιο.
    Τι είναι αυτό που θα τον προσελκύσει, η οικονομική του ευρωστία, το ρόστερ της ομάδας, ο προπονητής, οι πολυπληθείς φίλαθλοι με τα διαρκείας τους, η αξιόπιστη διοίκηση σαν συνομιλητές, τι από όλα αυτά;
    Και συνομιλεί με ποιόν, με τον παραιτημένο έμμισθο υπάλληλο κύριο Σουφλέρη;
    Σε τι νομίζετε ότι απευθύνεστε, σε ηλιθίους;
    ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που θα προκαλούσε το ενδιαφέρον σε κάποιον είναι ότι ο Πανιώνιος είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ στην Ελλάδα. ΤΕΛΟΣ. Αυτό από μόνο του αρκεί. Οι άλλοι προσπαθούν να μας μικρύνουν ,όχι και εμείς όμως.
    Τώρα όσον αφορά τον Σουφλέρη, τη διοίκηση κ.λ.π. και αυτά συμφωνώ. Ούτε ξέρω κατά πόσον είναι αξιόπιστη είδηση. Αλλά ο ιστορικότερος και συγκλονιστικότερος σύλλογος ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΗ Ο ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ????!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΩΣ?????ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά μου θυμίζετε το ΦΩΣ που κάθε καλοκαίρι παραμύθιαζε τους γαύρους με τους παικταράρες που φέρνανε για μεταγραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είναι μία ελκυστική προσφορά για κάποιον ρομαντικό επιχειρηματία που θα είχε διάθεση με κάποια λίγα χρήματα το χρόνο να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο και να κάνει επένδυση για υποδομές. Ο Πανιώνιος με υποδομές για ακαδημίες, στο γήπεδο και με καλύτερη οργάνωση μπορεί να συσπειρώσει πολλούς περισσότερους οπαδούς και φίλους από ότι Ατρόμητοι - Λάρισο - ηρακλειδής κλπ.
    από εκεί και πέρα, επίσης αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν στο ποδόσφαιρο συνήθως είναι λαμόγια ή προβηματικοί.
    Και επίσης αλήθεια είναι ότι ο Σουφλέρης ανακοινώθηκε ότι παραιτήθηκε μόνο από τα ΜΜΕ και όχι επισήμως... οπότε τώρα το γεγονός ότι παρουσιάζετε ως το άτομο που διαπραγματεύετε με επενδυτές, μάλλον του δίνει ένα άλοθι για να μείνει περισσότερο στον Πανιώνιο... πρέπει να τελειώνουμε με αυτόν σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή