Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Περί προπονητή και όχι μόνο!

Μανίκας η καλύτερη περίπτωση για προπονητής! Αν όμως δεν επιθυμεί; Τότε δε μπορεί να του το επιβάλλει κανένας! Σ' αυτή την περίπτωση θα...

Μανίκας η καλύτερη περίπτωση για προπονητής! Αν όμως δεν επιθυμεί;


Τότε δε μπορεί να του το επιβάλλει κανένας! Σ' αυτή την περίπτωση θα πρέπει ν' αναζητηθεί κάποιος άλλος άξιος και με διάθεση για σοβαρή δουλειά προπονητής, ώστε να εμπνεύσει τους νέους ποδοσφαιριστές του Ιστορικού και όχι για να τα οικονομήσει!

Διότι στο σημερινό Πανιώνιο δεν παρέχεται τέτοια δυνατότητα, καθώς είναι γνωστό σ' όλους ότι η ομάδα της Ν. Σμύρνης τα φέρνει πολύ δύσκολα βόλτα!

Aναζήτηση προπονητή καθώς και η στελέχωση της ΠΑΕ, μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις, πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή! Οι δυσκολίες είναι πολλές επειδή οι διαθέσιμοι, ακόμη και από την οικογένεια του Πανιωνίου, ιδίως κάτω απ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες, είναι ελάχιστοι!

Ωστόσο παρά τις πάμπολλες δυσκολίες εκτιμάται ότι η αναζήτηση και η επιλογή των κατά το δυνατόν καλύτερων θα επιτευχθεί. Για να συνεχίσει ο Πανιώνιος τον προγραμματισμό του και την προετοιμασία του χωρίς εκκρεμότητες και ελλείψεις. Και νομίζουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρει! Αρκεί όλοι οι συνΠανιώνιοι να βοηθήσουν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Toυ Πάνου Κατσούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια