Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε άλλες λύσεις για αμυντικό μέσο!

Μετά το "ναυάγιο" με τον Ζίτο στον Πανιώνιο στρέφουν την  προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την κάλυψη της θέσης του α...

Μετά το "ναυάγιο" με τον Ζίτο στον Πανιώνιο στρέφουν την  προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την κάλυψη της θέσης του ανασταλτικού μέσου.


Οι κυανέρυθροι εξετάζουν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, ώστε να βρουν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή ο οποίος και θα ενισχύσει την ομάδα στον χώρο του άξονα.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Ιστορικού περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο Νίκος Παπαδόπουλος από τη Φορτούνα Ντίσελντροφ, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Οι δύο πλευρές προφορικά τα έχουν βρει σε όλα.

Τέλος, στον Πανιώνιο αναμένεται να κινηθούν και για έναν επιθετικό, καθώς ο Νίκος Παντελής θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται μία ακόμη λύση στην συγκεκριμένη θέση.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙ .ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 3 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΑ ΕΛΘΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΒΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ!!!!ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΡΥΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΒΟ,ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ...ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή