Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χειρουργείο για Ανέστη!

Την... πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Γιάννης Ανέστης. O τραυματισμός του νεαρού τερματοφύλακα του Πανιωνίου αποδείχθηκε πολύ πιο σοβα...

Την... πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Γιάννης Ανέστης.


O τραυματισμός του νεαρού τερματοφύλακα του Πανιωνίου αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και έτσι θα πρέπει να χειρουργηθεί.

Ο γκολκίπερ του Ιστορικού υπέστη κάταγμα στον αριστερό αγκώνα και αφού πρώτο τον εξέτασε ο Χρήστος Δάρας, αποφασίστηκε πως πρέπει να γίνει χειρουργική επέμβαση την Κυριακή (21/07).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ανέστης αναμένεται να μείνεις εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 2,5 μήνες!

Αυτό σημαίνει πως πλέον ο Πανιώνιος έχει μείνει μόνο με τον Γιαννακόπουλο διαθέσιμο τερματοφύλακα, ενώ για τον Σαχσανίδη, που δοκιμάζεται, ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση.

2 σχόλια

  1. ΕΙΔΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΗ ΜΙΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΣΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΗ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ?????ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΩΣΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΗΣΗ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα, πολύ κρίμα για το παιδί!
    Ήταν σχεδόν έτοιμος ακόμη και για πρώτος τερματοφύλακας. Η ατυχία χτύπησε σε μια στιγμή που ο Σαχσανίδης δεν πείθει κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Θέλει αρκετή βελτίωση και κυρίως συγκέντρωση! Όμως με πολύ δουλειά μπορεί και αυτός να καταφέρει περισσότερα.
    Περαστικά και ταχεία επάνοδο σιδερένιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή