Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόβλημα με Ζίτο!

Την άφιξη του Ζίτο εξακολουθούν να περιμένουν στον Πανιώνιο. Ο 27χρονος χαφ, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της τεχνικής ηγεσίας για την κάλυψη ...

Την άφιξη του Ζίτο εξακολουθούν να περιμένουν στον Πανιώνιο.


Ο 27χρονος χαφ, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της τεχνικής ηγεσίας για την κάλυψη της θέσης του ανασταλτικού μέσου, δεν έχει έρθει ακόμη στην χώρα μας, επικαλούμενος πρόβλημα με το διαβατήριό του.

Αυτό το γεγονός έχει φέρει προβληματισμό στους κυανέρυθρους, ωστόσο υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν μέχρι την Παρασκευή.

Εάν δεν έχει βρεθεί λύση μέχρι τότε, τότε θα κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις παικτών.

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος περιμένει τον Νίκο Παπαδόπουλο να μείνει ελεύθερος από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ώστε να τον κάνει δικό του, ενώ ο Αραβίδης εξετάστηκε από τον Δάρα και διαπιστώθηκε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας με το πρόβλημα στους κοιλιακούς, το οποίο θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά και όχι με χειρουργείο. Κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

1 σχόλιο

  1. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ24 Ιουλίου 2013 στις 4:13 μ.μ.

    ΑΝ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΕΠΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΦΗΞΕΩΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΑΔΕΙΑ .ΠΡΕΠΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή