Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο ΠΑΟΚ και οι... Γερμανοί για Κολοβό!

Δύο ομάδες έχουν "χτυπήσει" την πόρτα του Πανιωνίου για να αποκτήσουν τον Δημήτρη Κολοβό! Πρόκειται για τον ΠΑΟΚ και έναν γερμανι...

Δύο ομάδες έχουν "χτυπήσει" την πόρτα του Πανιωνίου για να αποκτήσουν τον Δημήτρη Κολοβό!


Πρόκειται για τον ΠΑΟΚ και έναν γερμανικό σύλλογο, με τους δύο "μνηστήρες" να έχουν ζητήσει να πληροφορηθούν τις οικονομικές απαιτήσεις των κυανέρυθρων για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ιστορικού κοστολογούν περίπου στο 1 εκ. ευρώ τον ταλαντούχο άσο, με τους έως τώρα ενδιαφερόμενους πάντως να μην προσφέρουν (προς το παρών τουλάχιστον) τόσα χρήματα.

Οι δύο εν λόγω περιπτώσεις έχουν και τις διαφορές τους. Αν τελικά ο παίκτης δοθεί στον ΠΑΟΚ, τότε ο Πανιώνιος μπορεί να διεκδικήσει και έμψυχα ανταλλάγματα από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, γεμίζοντας αρκετά το ρόστερ του.

Για την πλευρά του παίκτη όμως η προοπτική του εξωτερικού δείχνει να είναι πιο ελκυστική. Ο Κολοβός θεωρεί πως μπορεί να κάνει το βήμα και να αγωνιστεί σε ένα δυνατό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν απορρίπτει και χωρίς κουβέντα και την ελληνική προοπτική.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει τέσσερα αδέρφια μικρότερης ηλικίας και πρόσφατα -δυστυχώς- "έχασε" τον πατέρα του.

1 σχόλιο

  1. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΗ ΜΕΓΑΛΥ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΔΥΝΟΝΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΘΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή