Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής: «Δύο στόχους η ομάδα»

O Νίκος Παντελής μίλησε για τον φετινό στόχο του Πανιωνίου και για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο του ΟΦΗ. Αναλυτικά όσα ε...

O Νίκος Παντελής μίλησε για τον φετινό στόχο του Πανιωνίου και για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο του ΟΦΗ.


Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2.

Για τον στόχο του Πανιωνίου: “Η ομάδα έχει δύο στόχους αυτήν την περίοδο. Ο ένας είναι η παραμονή στην κατηγορία και ο άλλος είναι η οικονομική εξυγίανση μας. Για αυτόν τον λόγο βασιζόμαστε σε νέα και δικά μας παιδιά. Βέβαια, αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια αλλά δυστυχώς έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να γίνει πράξη”.

Για το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ:“ δυναμική του ΟΦΗ και της έδρας του “Γεντί Κουλέ” την γνωρίζει όλος ο κόσμος. Για αυτόν τον λόγο, είπα και εγώ ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη η κλήρωση. Πολλές φορές λέμε εμείς οι προπονητές ότι είναι καλύτερο να παίζουμε εκτός έδρας γιατί υπάρχει άγχος όμως είναι δεδομένο ότι καμία ομάδα δεν πρόκειται να είναι έτοιμη. Αυτό που θέλει ο κάθε προπονητής, πολύ δύσκολα θα το δει στην αρχή”.

Για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος:  “Δεν θα πω το τετριμμένο ότι θα παίξουν όλοι με όλους γιατί δεν απηχεί την αλήθεια. Θα μπορούσε να υπήρχε και καλύτερη κλήρωση. Από εκεί και πέρα, αλήθεια είναι ότι στις πρώτες αγωνιστικές όλες οι ομάδες θα ψάχνονται και δεν θα είναι έτοιμες. Κατά την άποψη μου, οι 3 πρώτες αγωνιστικές θα είναι αμφίρροπες και θα ψάχνονται όλες οι ομάδες. Το ίδιο για εμάς, το ίδιο και για τον ΟΦΗ που έχει πάρει καλούς και ξένους ποδοσφαιριστές”.\

1 σχόλιο

  1. AΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE .ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΓΓΗΖΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΛΘΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΗ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή