Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟ, ήθελα να μείνω Πανιώνιο»

Ο Μάριος Μπατής αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στον Πανιώνιο. Αναλυ...

Ο Μάριος Μπατής αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στον Πανιώνιο.


Αναλυτικά, όσα είπε ο αρχηγός του Ιστορικού στη SportDay:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Ναι, υπήρχε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Ήταν τιμητικό για μένα. Υπήρχαν κάποιοι λόγοι που με έκαναν να παραμείνω στον Πανιώνιο για τέταρτη σερί χρονιά και όγδοη συνολικά. Είμαι χαρούμενος που παρέμεινα».

Για τη νέα πετυχημένη χρονιά που είχε ο Πανιώνιος: «Πετύχαμε τον στόχο μας, διατηρήσαμε τα κεκτημένα. Ήταν πιο δύσκολη από την προηγούμενη χρονιά. Καταφέραμε όμως να διατηρηθούμε στην τριάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ήμασταν σταθερά τρίτοι στην κανονική διάρκεια, και στα πλέι οφ σφραγίσαμε την ανωτερότητα μας».

Για την αλλαγή προπονητή που υπήρξε (Σφαιρόπουλος αντί Σκουρτόπουλου): «Και οι δύο προπονητές έχουν μερίδιο στην επιτυχία της ομάδας. Ο κόουτς Σκουρτόπουλος έκανε το χτίσιμο και την προετοιμασία και με τον κόουτς Σφαιρόπουλο τρέξαμε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς και ολοκληρώσαμε τη σεζόν με επιτυχία».

Για τη χρονιά που ακολουθεί: «Η ομάδα βρίσκεται στο φτιάξιμο ακόμα. Δεν έχει διαμορφωθεί το ρόστερ. Αλλά από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έχουν ως στόχο τη διατήρηση στην τρίτη θέση. Γι’ αυτό χρειάζεται σκληρή δουλειά απ’ όλους και τίποτα άλλο».

Για τους πρώην συμπαίκτες του, Παππά και Γιάνκοβιτς, που πλέον ανήκουν στον Παναθηναϊκό: «Και οι δύο είναι πολύ ταλαντούχοι και έχουν το μέλλον μπροστά τους. Και αυτό το μέλλον είναι λαμπρό. Κάνανε μια πολύ καλή χρονιά. Είναι μια λογική εξέλιξη και για τους δύο. Εύχομαι καλή τύχη και καθιέρωση στη νέα τους ομάδα. Ήμουν πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί τους».

1 σχόλιο

  1. Αντρέας Παναγιωτίδης25 Ιουλίου 2013 στις 3:56 π.μ.

    Κατάλαβες Βλαδιμηράκο πως ξηγιούνται οι Πανιώνιοι οι παντελονάτοι; Έτσι! Εκεί που τρώει δε φτύνει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή