Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε δύο γκρουπ η προπόνηση

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής (19/07). Οι παίκτες του Ισ...

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής (19/07).


Οι παίκτες του Ιστορικού που αγωνίστηκαν για αρκετά λεπτά στο φιλικό με την Βέροια ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Νίκου Παντελή.

Ο Ανέστης έμεινε εκτός προπόνησης, αφού είχε ένα αιμάτωμα στο χέρι, ενώ οι Τόσκας και Σταυροθανασόπουλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού, έμειναν στο γυμναστήριο.

Όσον αφορά τον Αραβίδη, ακολούθησε για μία ακόμη μέρα το ειδικό του πρόγραμμά και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Λάσνικ μετά το τέλος της προπόνησης ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα, προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την φυσική του κατάσταση.

Τέλος, για το απόγευμα της Παρασκευής (19/07) ο Παντελής έδωσε ρεπό στους παίκτες του, ώστε να πάρουν... ανάσες ξεκούρασης από την σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια