Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτη προπόνηση για Λιόλιο!

Την πρώτη του προπόνηση με τα κυανέρυθρα πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (20/07) ο Νίκος Λιόλιος. Ο 22χρονος αριστερός μπακ, ο οποί...

Την πρώτη του προπόνηση με τα κυανέρυθρα πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (20/07) ο Νίκος Λιόλιος.


Ο 22χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ιστορικό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τους Τόσκα, Κολοβό και Σταυροθανασόπουλο. Οι τρεις τελευταίοι αναμένεται μπουν στο κανονικό πρόγραμμα από την Κυριακή (21/07).

Από εκεί και πέρα, o Χρήστος Αραβίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ωστόσο έχει ανεβάσει ρυθμούς και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί και αυτός στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίχτες του.

Να σημειωθεί τέλος πως η προπόνηση ξεκίνησε μισή ώρα νωρίτερα, με τον Νίκο Παντελή να λέει -μεταξύ άλλων- στους ποδοσφαιριστές:

«Η απογευματινή προπόνηση αποφασίσαμε να ξεκινήσει 30 λεπτά νωρίτερα (17:30), προκειμένου να παρακολουθήσετε με την άνεσή σας το φιλικό του ΟΦΗ με τη Σερκλ Μπριζ. Είναι ο πρώτος μας αντίπαλος. Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, όμως καλό είναι για όλους μας να πάρουμε μια γεύση από την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε πρώτη στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια