Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν ήρθε ποτέ ο Πινέιρο!

Και ενώ οι άνθρωποι του Πανιωνίου περίμεναν την άφιξη του Μπρούνο Πινέιρο στην Αθήνα, τελικά ο Πορτογάλος μέσος άλλαξε -κυριολεκτικά- την τε...

Και ενώ οι άνθρωποι του Πανιωνίου περίμεναν την άφιξη του Μπρούνο Πινέιρο στην Αθήνα, τελικά ο Πορτογάλος μέσος άλλαξε -κυριολεκτικά- την τελευταία στιγμή την απόφαση του και απέρριψε την πρόταση του Ιστορικού!


Ο 25χρονος ανασταλτικός μέσος είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τους κυανέρυθρους και σήμερα, Σάββατο (06/07), θα ερχόταν στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Πορτογάλος, όμως, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ακυρώσει την συμφωνία και ειδοποίησε τους ιθύνοντες του Πανιωνίου να μην τον περιμένουν, καθώς -όπως αναφέρουν πληροφορίες- δέχθηκε πρόταση από άλλη ομάδα της Ευρώπηw, την οποία και επέλεξε!

Να θυμίσουμε ότι ο Πινέιρο είχε συμφωνήσει με τον Πανιώνιο για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές --περίπου- 80.000 ευρώ. Φαίνεται όμως ότι η η προσφορά που δέχθηκε από τον άλλο σύλλογο ήταν καλύτερη για τον ίδιο και έτσι είπε το "όχι" στους κυανέρυθρους.

Πλέον ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είναι αναγκασμένος να εξετάσει άλλες επιλογές για να βρει τον κατάλληλο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα στην θέση του αμυντικού χαφ.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο