Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τιμή για μένα ο Πανιώνιος»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Κλαούντιο Ριβέρο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο έ...

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Κλαούντιο Ριβέρο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.


Ο έμπειρος αμυντικός μέσος τόνισε πως γνωρίζει καλά τη νέα του ομάδα, λόγω της παρουσίας των Ρεκόμπα και Εστογιανόφ στον Ιστορικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 28χρονος άσος.

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα μου ομάδα, καθώς σε αυτήν έχουν αγωνιστεί δύο μεγάλοι συμπατριώτες μου. Ο Αλβάρο Ρεκόμπα και ο "Λόλο" Εστογιανόφ. Από την δική τους συμμετοχή στον Πανιώνιο, όλοι στην πατρίδα μου είχαμε μάθει για την ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι ιστορικός σύλλογος και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να αγωνιστώ με την φανέλα του. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και να είναι σίγουρος ο κόσμος μας πως θα κάνω ότι είναι δυνατόν προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας".

10 σχόλια

  1. .... Ρε παιδιά ο τύπος θέλει δίαιτα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα του βρασουμε 2 κιλα μπαλα ισως και να παρει λιγο μυρωδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ η θα ξεκινήσει να κανει γυρους να καψει κανα λιπος!! η θα ξεκινησει τους γυρους απεναντι στο σουβλατσιδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντος ειναι σαν να βλεπεις αλλον ανθρωπο στις παλιες φωτο του με την τωρινη πρεπει να εχει παρει μεχρι 15 κιλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά είδα το βίντεο και τρελλάθηκα. Για χαχόλους μας περνάνε; Ο παίχτης σημαδεύει τα περιστέρια. Ασε που διάβασα σε άλλο Πανιώνιο σάιτ ότι ο τύπος σε πάνω από 200 συμμετοχές δεν έχει βάλει ούτε 1 γκολ. Το μόνο που δεν ανησυχώ είναι η κοιλάρα του γιατί με τα μέτρα λιτότητας της διοίκησης θα την χάσει σε χρόνο ρεκόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια απορω δηλαδη αυτον τον ειδαν πριν τον παρουν; δε παιρνουν κανενα δανεικο απο ολυμπιακο που μας παιρνει τζαμπα τους παικτες δηλαδη θα μας χαλαγε ο τατος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κατι μου λεει οτι θα μας τα πριξει οπως ο κουμο με τις μπεκατσιες...σε καθε ματς θα τρωει βρισιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EXEIΣ ΔΙΚΙΟ GANK ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΗΤΑΝ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΛΘΗ ??ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΕ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΕΠΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΘΕ ΣΤΗΝ Α.ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΗ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΥΣΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΝΔΕΚΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για μπετατζής κάλος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή