Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενίσχυση στον άξονα

Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους ανθρώπους του Πανιωνίου. Μετά τις αποχωρήσεις των Γουνδουλάκη, ...

Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους ανθρώπους του Πανιωνίου.


Μετά τις αποχωρήσεις των Γουνδουλάκη, Σάμαρη και την διαφαινόμενη απώλεια του Ρόκα, οι κυανέρυθροι έχουν αρκετά κενά στον άξονα, αφού πλέον στην ομάδα υπάρχουν μόνο οι Παναγιωτούδης, Τόσκας, Μενδρινός και ίσως ο Κούρντι που αναμένεται από δεξί μπακ να γίνει αμυντικός μέσος.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στην θέση των ανασταλτικών χαφ πρέπει να αποκτηθεί ένας τουλάχιστον έμπειρος ποδοσφαιριστής, ενώ χρειάζεται και ένας παίκτης με πιο δημιουργικά καθήκοντα.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος εξετάζει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που έχει στο μυαλό του, προκειμένου να γίνουν οι σωστές κινήσεις και να ενισχυθεί ουσιαστικά η ομάδα.

Τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στη μεσαία γραμμή μετά τις αποχωρήσεις των Γουνδουλάκη, Σάμαρη και Ρόκα θέλουν να καλύψουν στον Πανιώνιο.

Μάλιστα, αναμένεται οι δύο από τις τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών που δικαιούται να κάνει ο Πανιώνιος, να είναι για παίκτες της  μεσαίας γραμμή.

5 σχόλια

  1. Αφου η διοικηση δεν ενημερωνει για το ροστερ,μπορουν πανιωνια νεα να γραψουν ενα αρθρακι με το ποιοι φευγουν απο την ομαδα.
    Ξερουμε για Σαμαρη,Γονδουλακη,Περιστεριδη,Ανδραλα και Ροκα.
    Τι γινεται Με τους Σμυρλη,Γιαννουλη,Τσαμουρλιδη,Ασλανιδη,Γανωτη ξερει καποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξένο αποκλείεται να πάρουμε για ευνόητους λόγους. Έλληνες, αμυντικά χαφ, και άνω των 24, δεν υπάρχουν στην αγορά, ειδικά με τα λεφτά που δίνουμε. Μόνο 2-3 που θέλουν νεκρανάσταση (Λεοντίου, Ρικκα κτλ). Ας κοιτάξουν στη Β εθνική, να βρουν κανένα καλό παιχτάκι, στυλ Μαρουκάκη, Πάνου, να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννης Ηλιανόπουλος2 Ιουλίου 2013 στις 10:15 μ.μ.

    οτι ποιο σωστο εχει γραψει κανεις εδω και με καλυπτεις μπορω να πω !!ελεος ποια με την μιζεριααα!!!η σμυρνη ειναι περιφανη !!!ΔΕΝ τα παρατησε ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΣΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ4 Ιουλίου 2013 στις 11:18 π.μ.

    ΕΠΑΝΕΡΧΩΜΕ : ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ <> ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΙΣ ΔΕΞΙΩΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ . ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ .ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ........ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΟ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΗ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗΣ, ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΤΟ ΙΘΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΗ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ....... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ .ΠΟΛΥ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΗ ΜΠΟΜΠΑΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ..... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ......ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ..... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΛΕΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΣΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ4 Ιουλίου 2013 στις 12:36 μ.μ.

    ΟΤΑΝ ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ .....ΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ....ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΟΥΤΙΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ . ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΕ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ .......ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΤΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ......ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΤΑΙΣΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ...... ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ........ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ,ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ...ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ......ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΥΛ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ, ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΙΝΕ.ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΞΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ.............ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ .. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. {ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή