Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχεται ο Μπρούνο Πινέιρο

  Στην χώρα μας αναμένεται να φτάσει την Παρασκευή (05/07) ο Μπρούνο Πινέιρο, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες, υπογράφοντας...

 

Στην χώρα μας αναμένεται να φτάσει την Παρασκευή (05/07) ο Μπρούνο Πινέιρο, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο.


Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος είναι ο... εκλεκτός του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου για την ανασταλτική γραμμή του κέντρου της ομάδας, θα περάσει πρώτα από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ιστορικό με αποδοχές που θα ξεπερνούν τις 80.000 ευρώ ετησίως.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας στη Νάουσα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικά στάδιο της προετοιμασίας των κυανέρυθρων.

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο αναζητούν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών, οι οποίοι και αυτοί θα αγωνίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η περίπτωση του Γιώργου Φωτάκη βρίσκεται σε περίοπτη θέση για τους ανθρώπους του Ιστορικού.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια