Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχεται ο Ζίτο!

Το βράδυ της Δευτέρας (22/07) αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Ταμλά Λατζί, πιο γνωστός ως Ζίτο, για λογαριασμό του Πανιωνίου. Ο 27χρονος ...

Το βράδυ της Δευτέρας (22/07) αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Ταμλά Λατζί, πιο γνωστός ως Ζίτο, για λογαριασμό του Πανιωνίου.


Ο 27χρονος Ιβοριανός αμυντικός μέσος, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη γαλλική Λε Μαν, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους κυανέρυθρους και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο Ζίτο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ASEC Mimosas και κατά το παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπέβερεν. Τη σεζόν 2008-2009 αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Λε Μαν στη Λαβάλ, έχοντας 17 συμμετοχές. Με τη Λε Μαν μέτρησε 21 συμμετοχές.

Ο έμπειρος άσος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας και την Τρίτη (23/07)  θα περάσει από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο.

7 σχόλια

  1. zito pou kaikame!!ekei exoume paixtes..padidos labropoulos aulwnitis toskas kouloxeris..xaf partee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi aytoi pou eipes einai mpak kai senter mpak kai aytos pou erxetai einai amyntikos mesos.oson afora ston kouloxerh exei fygei kai phge ston arh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oloi aytoi pou eipes einai mpak kai senter mpak kai aytos pou erxetai einai amyntikos mesos.oson afora ston kouloxerh exei fygei kai phge ston arh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κουλουχέρης τα βρήκε με τον Αρη για να λάβει τα χρωστούμενα απο την περίοδο 2007-2009 όχι για να πάει πίσω. Ο ΖΙΤΟ είναι όντως αμυντικός μέσος, αλλά έχει μεγάλα κενά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Πέρισυ έπαιξε πολλά παιχνίδια όχι όμως και την περίοδο 2010-2012 λόγω τραυματισμών. Είναι ένα στοίχημα να πιάσει...μακάρι να είμαστε τυχεροί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. egw akousa pws einai kentrikos amuntikos..mallon ekana la8os..tote makari na ton paroume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΖΙΤΟ ειναι αμυντικος χαφ και μας χρειαζεται αφου εκει υπαρχει τρυπα.Σεντερ μπακ εχουμε πολλα.Ο Μονος σεντερ μπακ που εφυγε ειναι ο Καρτσαμπας που πηγε πιερικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή