Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το Eurocup ανακοίνωσε... Πανιώνιο!

Το Eurocup ανακοίνωσε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση της νέας αγωνιστικής σεζόν. O Πανιώνιος βρίσκεται κανονικά μέσα σε αυτές...

Το Eurocup ανακοίνωσε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση της νέας αγωνιστικής σεζόν. O Πανιώνιος βρίσκεται κανονικά μέσα σε αυτές, όπως και ο ΠΑΟΚ από ελληνικής πλευράς, ενώ ο τελικός θα είναι… διπλός!


Όπως ανακοινώθηκε, οι "κυανέρυθροι" θα συμμετάσχουν κανονικά στο Eurocup της επόμενης χρονιάς, το οποίο θα έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες περιόδους. Μεγαλύτερη αυτή του τελικού, που από μονός γίνεται διπλός.

Κατά τα άλλα, οι 48 ομάδες (41 συν οι 7 που θα προστεθούν από τα προκριματικά της Ευρωλίγκας) θα χωριστούν σε 8 γκρουπ των 6 (σ.σ. βασισμένα σε γεωγραφικά κριτήρια) και από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι τρεις πρώτες.

Στον επόμενο γύρο, Last 32, θα μπουν και οι ομάδες που θα αποκλειστούν από την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

3 σχόλια

  1. Τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο να θεωρηθεί σίγουρο ότι θα πάρει μέρος, αλήθεια είναι, όμως, ότι γίνεται προσπάθεια, ώστε να ξεπερασθούν τα προβλήματα με τα χρέη και ο Ιστορικός να συμμετάσχει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Από το:
    http://www.superbasket.gr/permalink/185156.html
    Για 99.000 ευρώ, που χρωστούν στον Ζορόσκι οι προηγούμενοι, θα είναι πολύ κρίμα να καταστραφεί μια προσπάθεια, που μπορεί να δώσει και μεγάλες οικονομικές ανάσες!
    Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνουν βασανιστικές προσπάθειες, ώστε να εξευρεθεί άμεσα λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο περιεργεια.. γιατι ο παοκ και οχι το ρεθυμνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή