Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ήττα με θετικά συμπεράσματα!

Αποστολή Νάουσα: Γιώργος Καρμίρης Αρκετά καλή παρουσία είχε ο Πανιώνιος στην φιλική αναμέτρηση με την Βέροια στη Νάουσα, όπου αν και ηττή...

Αποστολή Νάουσα: Γιώργος Καρμίρης

Αρκετά καλή παρουσία είχε ο Πανιώνιος στην φιλική αναμέτρηση με την Βέροια στη Νάουσα, όπου αν και ηττήθηκε με 1-0, ήταν ανώτερος από την αντίπαλο του.


Ο Νίκος Παντελής παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1, με το αρχικό σχήμα να αποτελείται από τους: Γιαννακόπουλο, Κούρντι, Κούρο, Παντίδο, Λαμπρόπουλο, Μητρόπουλο, Παναγιωτούδη, Μενδρινό, Πάνο, Ντούνη και Καμπάνταη.

Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα, έχοντας την απόλυτη κατοχή της μπάλας, ενώ είχαν και κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 3ο λεπτό ο Καμπάνταης έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με τον Αναστασόπουλο να μπλοκάρει σταθερά. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πάνου να απειλήσει, με το δυνατό σουτ που έκανε να διώχνει ξανά ο πορτιέρο της Βέροιας.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον σύλλογο της Ημαθίας να ανεβάζει την απόδοση του
στα τελευταία 15 λεπτά του ημιχρόνου και στο 30' να φτάνει μία ανάσα από το γκολ, με το σουτ του Μπεν να σταματάει στο δοκάρι του Γιανακόπουλου.

Στο 37' η Βέροια έχασε την δεύτερη καλή της ευκαιρία, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να διώχνει δύσκολα το σουτ του Καλτσά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιστορικός ξεκίνησε με τέσσερις αλλαγές, καθώς οι Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Μπούζας και Σαχσανίδης πήραν τις θέσεις των Παντίδου, Μητρόπουλου, Μενδρινού και Γιαννακόπουλου.

Η ομάδα του Παντελή μπήκε και πάλι στα πρώτα λεπτά δυνατά και στο 59' ο Ντούνης λίγο έλειψε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ, όμως το μονοκόματο μακρινό σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία της Βέροιας.

Στο 70' ο Μπούζας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ με μακρινό σουτ, όμως ο Καντιμοίρης μπλόκαρε το σουτ του νεαρού μέσου.

15 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κούρντι να απειλήσει, όμως και πάλι ο πορτιέρο της Βέροιας είπε "όχι" στο δυνατό σουτ που επιχείρησε αυτή τη φορά ο Κούρντι.

Στο 87' η Βέροια στάθηκε πιο τυχερή, με τον Μάνο να πετυχαίνει το γκολ της νίκης για την ομάδα του, ύστερα από λάθος υπολογισμό της φάσης από τον Σαχσανίδη.

Σε γενικές γραμμές πάντως η εικόνα του Πανιωνίου άφησε θετικά μηνύματα, στην πρώτη ουσιαστικά δυνατή φιλική αναμέτρηση της προετοιμασίας.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκόραν Στεβάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Οστοϊτς, Γκιγέρμο, Καλτσάς, Ντα Κόστα, Μπεν Ναμπουχάνε, Σεγούντο Ρίος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καντιμοίρης, Σεντεμέντες, Βεργώνης, Παυλίδης, Πλαβούκος, Μπαργκάν, Μάνος, Σίμος, Ντόγος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος (46' Σαχσανίδης), Κουρντι, Κούρος, Παντίδος (46' Αυλωνίτης), Λαμπρόπουλος (87' Κορκότζελος), Μητρόπουλος (46' Κουλουχέρης), Ντούνης (69' Σμυρλής), Παναγιωτουδης (60'), Καμπάνταης (57' Μαρουκάκης), Μενδρινός (46'Μπούζας), Πάνος (79' Γκέζος).

Δεν υπάρχουν σχόλια