Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισόπαλο το «τεστ» με Εργοτέλη!

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη που έδωσε στη Νάουσα. Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι αγωνίστηκ...

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη που έδωσε στη Νάουσα.


Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες (εκτός έμειναν οι Ντούνης, Κολοβός, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Τόσκας, Κούρντι, Σμυρλής και Αραβίδης), βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 62', όμως στο 77' κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Λαμπρόπουλο.

Ο Νίκος Παντέλης παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, με τους Γιαννακόπουλο, Γκέζο, Παντίδο, Λαμπρόπουλο, Κούρο, Παναγιωτούδη, Μητρόπουλο, Πάνο, Μενδρινό, Λάσνικ και Καμπάνταη να αποτελούν το βασικό σχήμα.

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και με τον Πάνο στο 2ο λεπτό απείλησε την εστία του Αθανασίου.

Στη συνέχεια, ο Εργοτέλης ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Γιαννακόπουλου κυρίως με τους Αναστασάκο και Κούτρη.

Οι προσπάθειες και των δύο ομάδων δεν απέφεραν καρπούς και έτσι το 0-0 έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Πανιώνιος έκανε την πρώτη φάση του 45λεπτου, με τον Λαμπρόπουλο να κόβεται την τελευταία στιγμή από τον Τζανακάκη.

Ο Κρητικοί, όμως, ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 62' ο Βερπακόφσκις βρήκε τον Χαντί και αυτός από κοντά έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Εργοτέλη θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με τον Δωμάτα στο 73' να σημαδεύει το δοκάρι των κυανέρυθρων.

Ο Ιστορικός στα επόμενα λεπτά ανέβασε ρυθμούς και στο 77' ο Μενδρινός εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ, με τον Λαμπρόπουλο να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και με πλασέ να ισοφαρίζει και να γράφει το τελικό 1-1.

Οι Συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Γιαννακόπουλος, Γκέζος (30' Καλτσάς), Κούρος (59' Μπούζας), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Πάνος, Παναγιωτούδης (73' Ποζίδης), Καπάνταης (79' Βλάχος), Μενδρινός (85' Σταυροθανασσόπουλος), Λάζνικ (46' Μαρουκάκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου (30' Καβουσάκης, 60' Δερμιτζάκης), Γιοβάνοβιτς (60' Άλα), Σαρρής (46' Παντελάκης), Ρέντζας (46' Τζανακάκης, 73' Κουϊρουκίδης), Πίτσος (60' Κοιλιάρας), Καρντόσο (60' Κούρτι), Κοζορώνης (60' Ρομάνο), Χρυσοφάκης (46' Μπουρσέλης, 69' Κασαπάκης), Λεονάρντο (60' Χαντί), Περέϊρα (60' Βερπακόφσκις), Αναστασάκος (60' Δωματάς).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο